Bli med inn i et magisk univers, et hjem å drømme seg bort i

Vi har besøkt Nordic Kids Living og fått et innblikk i det magiske universet som pryder Instagramprofilen @nordic_kids_living. Er du nysgjerrig på kvinnen bak denne vakre profilen?

Ljusgrå Duette gardin hos Nordic Kids LivingMette Gregersen, kvinnen bak Instagramprofilen @nordic_kids_living.

Hvem er ansiktet bak Nordic Kids Living?

Danske Mette Gregersen tar imot oss med et godt humør og en smittende latter. Mette bor i et nybygd hus, sammen med mannen sin Michael og deres to døtre. Mette har alltid blitt tiltrukket til barnas univers, så å inspirere andre til drømmenes land via Instagramprofilen @nordic_kids_living, var en helt naturlig prosess.

Ljusgrå Duette gardin hos Nordic Kids Living i vardagsrummetLysegrå Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up i stuen.

Å skape sitt drømmehus

Det har vært en lang prosess, men det er verdt alle anstrengelsene. Vi ønsket å bygge et nytt hus, men det tok lang tid å finne den riktige tomten. Vi ble presentert for en eiendom som lå utenfor markedet, og ble raskt grepet av beliggenheten og utsikten tomten bød på. Det gamle huset lå nederst på tomten, og for å utnytte den fine utsikten skulle huset lenger opp. Det var en prosess på rundt to år å få alle papirene på plass, få huset tegnet, akkurat slik vi ønsket det. Spesielt gleder vi oss til å bruke den store takterrassen hvor utsikten virkelig kommer til sin rett.

Ljusgrå Duette gardin hos Nordic Kids Living i badrummetLysegrå Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up på badet.

Hvordan tenker du når du innreder?

Basen i hjemmet vårt er skandinavisk. Vi foretrekker dansk design og klassiske ting med lang holdbarhet. Da vi begynte å innrede hjemmet vårt trodde vi først at hvitt skulle være en gjennomgående farge, også når det gjaldt gardinene. Vi kom derimot på andre tanker og gikk for en varmere og innbydende fargeskala. Å velge en annen farge enn hvitt på gardinene ga en større effekt enn vi kunne ha forestilt oss. Det aller viktigste er at det finnes boltreplass for oss alle, så vi tenker barnevennlig interiør og er ikke redde for at tingene blir brukt. Huset ble akkurat slik vi drømte om.

Rosa Duette gardin hos Nordic Kids Living i sovrummetRosa Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up i soverommet.

Hva er det egentlig med deg og lyserosa?

Jeg elsker lyserosa! Det er min favorittfarge. Det har selvfølgelig påvirket barna, men også Michael faktisk! På tross av det, var det jeg som ble usikker på om vi virkelig skulle velge lyserosa gardiner til jentenes rom. Her var Michael mer sikker, for det er jo jentene våre! Det ble helt fantastisk, og jentene elsker dem.

Den lyserosa fargen smyger seg også inn i andre rom, blant annet på en vegg på badet og i flere interiørelementer i stua. Lyserosa fungerer veldig fint sammen med de lyse, skandinaviske fargene og er derfor enkelt å forelske seg i, sier Mette.

Ljusrosa Duette gardin hos Nordic Kids Living i flickrumLyserosa Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up i det ene jenterommet.

Ljusrosa Duette gardin hos Nordic Kids Living i barnrummetLyserosa Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up i det andre jenterommet.

Hvorfor falt du for Duette® gardinen?

Michael er et IT-menneske ut til fingerspissene, og stort sett hele huset styres av mobiltelefonen. Det er grunnen til at vi falt for betjeningen PowerView® sammen med Duette® gardinen. Spesielt funksjonen med at gardinen også kan senkes fra toppen er smart. Da kan vi skjerme for sol og innsyn, men samtidig nyte utsikten.

I likhet med mange andre legger vi stor vekt på å innbruddsikre hjemmet vårt med lys som kan tennes og slukkes på farten, og med gardiner som er i bevegelse, som gjør at huset alltid ser bebodd ut.

Ljusgrå Duette gardin hos Nordic Kids Living i vardagsrummetLysegrå Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up i panorama vindu.

Hva vil du si er den fremste fordelen med PowerView® systemet?

Vi visste at det skulle være en smart motorisert løsning, men vi ble likevel overrasket over hvor praktisk systemet er. Det er veldig smart at gardinene justerer seg selv, det gir en ekstra ro når vi drar på ferie. Selv om vi ikke er hjemme er hjemmet vårt i bevegelse. På de stedene solen står på hele dagen har vi valgt å koble på tidsstyring, slik at gardinene trekkes for helt automatisk. På den måten unngår vi blending samtidig som vi beskytter møblene våre fra å solblekes. Jentene bruker også gardinene sine som vekkeklokker. Man kan si at gardinene har mange funksjoner hjemme hos oss. En annen fordel er enkelheten med å justere tidsinnstillingen, som for eksempel til sommerferien, da døgnrytmen vår plutselig forandret seg. Når vi trenger å justere gardinene i løpet av dagen bruker vi enten fjernkontrellen eller appen på telefonen..

Pebble fjärrkontroll hemma hos Nordic Kids LivingLuxaflex® Pebble® fjernkontroll.

Om du er en reser på det danske språket kan du lese Mettes egne opplevelser med å velge motoriserte gardiner (eller nøyer du deg kanskje med å kun se på bildene 😉 ) >

Dele

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Finn en forhandler

Vi har forhandlere over hele landet. Velkommen til et av våre showroom.

Finn forhandler

Våre produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende design, nytenkende betjeningsmetoder og kvalitet kan vi tilby et komplett sortiment med målbestilte gardiner og solskjerming til vinduene dine.

Les mer
Velkommen til vår verden

Velkommen til vår verden

Følg oss i våre sosiale kanaler for tips og inspirasjon. Vi finnes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt om produkter, trender og kampanjer.

Ved å melde deg på bekrefter du at du er enig i vår personvern policy.

Uante muligheter