Variasjoner med Twist® gardiner

De siste tilskuddene i vår kolleksjon med Twist® gardiner kombinerer design og form med smarte funksjoner. Trenden med grafiske trykk viser ingen tegn til å forsvinne med det første, kanskje takket være dens påvirkning på de mest nedtonede hjem.

Variasjoner med Twist® gardiner

Twist® er vår lysfiltrerende gardin som gir deg en flott mulighet til å introdusere den grafiske trenden på en praktisk måte. Gardinen håndterer både lys og innsyn med presisjon, takket være måten mønstrene overlapper hverandre på, samtidig som den bringer inn både mønster og farge i hjemmet ditt.

Tidløse prikker og tøffe farger

Velg en gardin med tøffe farger som kontrast til de andre veggene, for å gi effekten av en opplyst vegg med elegant struktur som i eksemplet vist på bildet. Bildet viser tidløse prikker som er fantastiske for et mer lekent, men fortsatt grafisk utseende.

Variasjoner med Twist® gardiner

Trendy strukturendring

På dette bildet ser du et annet alternativ som gir deg mulighet til å skape en diskret endring i strukturen, men med et moderne uttrykk. Prøv stilen i et helhvitt rom for en frisk og fin opplevelse.

Variasjoner med Twist® gardiner

Fleksibilitet

For total avskjerming kan det henges opp en tett rullegardin ved hjelp av de overlappende mønstrene. Vi elsker variasjonene og mulighetene som kommer med våre ulike modeller Swing, Ballad og Hymn. Vi vil gjerne vite hvordan du dekorerer med dem. Legg inn bilder på vår Facebook-side eller tagg oss på Instagram med @luxaflex_no.

Dele

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Finn en forhandler

Vi har forhandlere over hele landet. Velkommen til et av våre showroom.

Finn forhandler

Våre produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende design, nytenkende betjeningsmetoder og kvalitet kan vi tilby et komplett sortiment med målbestilte gardiner og solskjerming til vinduene dine.

Les mer
Velkommen til vår verden

Velkommen til vår verden

Følg oss i våre sosiale kanaler for tips og inspirasjon. Vi finnes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt om produkter, trender og kampanjer.

Ved å melde deg på bekrefter du at du er enig i vår personvern policy.

Uante muligheter