Smart styring til dine gardiner

Kjøp tre valgfrie PowerView® gardiner og få en Hub med på kjøpet. Verdi 2 887,-

Hent din rabattkode, fyll ut navn og e-post

* obligatorisk
Nyhetsbrev
Policy *

Din rabattkode er på vei!

Snart får du en e-post fra oss med en rabattkode du kan ta med deg til butikken. Et stort antall butikker vil ta i mot din rabattkode. Finn din nærmeste Luxaflex® forhandler via lenken nedenfor.

Vi ønsker deg en fantastisk og motorisert høst!

Finn forhandler

Intelligente gardiner for en smart livsstil

Om du allerede har kastet deg på smarthjem-bølgen eller står i startgropen – nå har du en flott mulighet til å plusse gardiner på listen over automatiserte ting i hjemmet. Akkurat nå får du en Luxaflex® hub på kjøpet, når du kjøper tre valgfrie PowerView® gardiner. PowerView® hub er den enheten du kobler til hjemmets WiFi, og som gjør gardinene intelligente. Listen over gardinvarianter med PowerView® motorisering er lang, og det samme er alternativene i vev, farger, mønster og kvaliteter – du finner garantert en favoritt (eller to!)

Fyll inn dine detaljer og få rabattkoden tilsendt. Ta med koden til din nærmeste Luxaflex® forhandler. Forhandler kan hjelpe deg med måltaking og montering. Tilbudet gjelder Luxaflex® PowerView® gardiner i hele september og oktober, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Les mer om Luxaflex® PowerView® gardiner.