Rom & Funksjoner

En gardins funksjon og egenskaper varierer avhengig av hvilket rom og hvilken modell det gjelder. På et barnerom prioriteres bl.a. sikkerhet og mørklegging mens en gardin på kjøkkenet fokuserer mer på smuss- og fuktavvisende vev.

Betjening

Det finnes en rekke ulike måter for deg å raskt, smidig og enkelt betjene gardinene dine og du kommer definitvt å finne det systemet som passer best for deg og ditt hjem.

Betjening

Mørkleggende gardiner

Mørkleggende gardiner er et utmerket valg for soverom, spesielt hvis du sover best i stummende mørke. Med mørkleggende gardiner holdes innetemperaturen på et behagelig nivå.

Mørkleggende gardiner

Lyddempende gardiner

Åpen planløsning, stor takhøyde, harde gulv og store vinduspartier gjør romakustikken til en utfordring i hjemmene våre, noe vi tidligere ikke trengte å tenke på i like stor grad.

Lyddempende gardiner

Gardiner til hjemmekontor

Å jobbe hjemmefra har blitt rutine for noen av oss. Men det stiller også høyere krav til alt fra konsentrasjon til innredning av hjemmekontoret. Les om betydningen av gardiner for oss med hjemmekontor.

Gardiner til hjemmekontor

Gardiner til barnerommet

Barnerommet er hjemmets multifunksjonelle rom hvor både lek og restitusjon finner sted. Dette stiller krav til gardinene, både når det gjelder funksjon og sikkerhet. Vi har samlet våre beste alternativer til gardiner i barnerom.

Gardiner til barnerommet

Gardiner til badet

Gardiner till badrum är kanske inte det första man tänker på, men varför inte? Det gir badet ditt det lille ekstra og kolleksjonen inneholder et spesialtilpasset utvalg gardiner for akkurat badet, som varierer fra tørr til fuktig luft og kondens.

Gardiner til badet

Gardiner til kjøkkenet

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Her omgås vi, men det er også her både matlaging og oppvask foregår – noe som bidrar til temperaturforskjeller, sprut og matos. Dette stiller krav til gardinene dine.

Gardiner til kjøkkenet

Top Down/Bottom Up

Top Down/Bottom Up-funksjonen sikrer perfekt lysinnfall, utsyn og avskjerming etter dine behov. Opplev funksjonen.

Top Down/Bottom Up

Dag & Natt gardin

Ser du etter en gardin som mørklegger om natten og forhindrer direkte innsyn på dagen? Da er Luxaflex® Dag & Natt gardinen noe for deg. I ett og samme gardin har du to vev; et mørkleggende og et transparent.

Dag & Natt gardin

Scandinavian Design Collection

Vi har valgt ut våre største favoritter fra tre designere; Stig Lindberg, Sven Markelius og Maria Åström, alle kjente innenfor tekstildesign. Les mer om de tre designerne, se deres spennende mønster.

Scandinavian Design Collection

Panelgardiner

Panelgardiner på skinne er et optimalt solskjermingsprodukt. I løpet av dagen endres lysinnslipp og dermed også behovet - da flytter du enkelt på ett eller flere paneler.

Panelgardiner