Spesifikasjoner

Gardiner til barnerommet

Barnerommet er hjemmets multifunksjonelle rom hvor både lek og restitusjon finner sted. Dette stiller krav til gardinene, både når det gjelder funksjon og sikkerhet. Vi har samlet våre beste alternativer til gardiner i barnerom.

Gardiner til barnerommet

Gardiner til badet

Gardiner till badrum är kanske inte det första man tänker på, men varför inte? Det gir badet ditt det lille ekstra og kolleksjonen inneholder et spesialtilpasset utvalg gardiner for akkurat badet, som varierer fra tørr til fuktig luft og kondens.

Gardiner til badet

Gardiner til kjøkkenet

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Her omgås vi, men det er også her både matlaging og oppvask foregår – noe som bidrar til temperaturforskjeller, sprut og matos. Dette stiller krav til gardinene dine.

Gardiner til kjøkkenet

Dag & Natt gardin

Ser du etter en gardin som mørklegger om natten og forhindrer direkte innsyn på dagen? Da er Luxaflex® Dag & Natt gardinen noe for deg. I ett og samme gardin har du to vev; et mørkleggende og et transparent.

Dag & Natt gardin

Energieffektive gardiner

Riktig isolerende gardin kan bidra til å holde varmen innendørs om vinteren, akkurat som det kan bidra til å holde sommervarmen ute, for et mer behagelig inneklima.

Energieffektive gardiner

Betjening

Det finnes en rekke ulike måter for deg å raskt, smidig og enkelt betjene gardinene dine og du kommer definitvt å finne det systemet som passer best for deg og ditt hjem.

Betjening

Top Down/Bottom Up

Top Down/Bottom Up-funksjonen sikrer perfekt lysinnfall, utsyn og avskjerming etter dine behov. Opplev funksjonen.

Top Down/Bottom Up

Mørkleggende gardiner

Dempe lyset eller mørklegge det fullstendig?

Mørkleggende gardiner

Scandinavian Design Collection

Vi har valgt ut våre største favoritter fra tre designere; Stig Lindberg, Sven Markelius og Maria Åström, alle kjente innenfor tekstildesign. Les mer om de tre designerne, se deres spennende mønster.

Scandinavian Design Collection

Panelgardiner

Panelgardiner i ulike bredder

Panelgardiner