Panelgardiner

Vakkert i høyden og bredden.

Panelgardiner i ulike bredder

Luxaflex® panelgardiner fås i valgfri bredde, fra 25 cm og opptil hele 120 cm.

Fleksibel plassering

I løpet av dagen endres lysinnslippet og dermed også behovet – da flytter du enkelt på en eller flere paneler. En stor fordel!

Opptil fem spor

Panelskinnen finnes i alt fra to til fem spor. Det som avgjør valget av antall spor kommer an på hvor brede skinner du ønsker og hvor mange panelgardiner du ønsker å ha.

Kombinere som du vil

Finner du et favorittmønster kan du med fordel kombinere det med for eksempel ensfarget. Festet til panelhengere er av borrelås.

Lysregulering og skjerming

Velg et tynt vev for å fylle rommet med lys, et tett vev for større vekt på privatliv eller et mørkleggende vev som er en helt opplagt løsning til soverommet hvor det skal skjermes for sollys og innsyn.

  • Transparent
  • Halvtransparent
  • Tett
  • Mørkleggende

Farger

Luxaflex® panelgardiner finnes i lyse og mørke toner, mønstrete og ensfargede, jordnære og fargesprakende kulører – en farge for hver smak helt enkelt.

Betjening

Du kan velge fritthengende panelgardiner som du betjener gjennom et håndtak i vevet. I disse tilfeller anbefaler vi å ha et magnethåndtak. Du kan også velge sammenkoblede paneler og i dette tilfelle er førerstang det mest optimale.

Mer informasjon får du hos din lokale Luxaflex® forhandler >.