Gardiner til kjøkkenet

Kjøkkenet er for mange hjertet i hjemmet. Det er ikke bare en funksjonell plass, et sted for å lage mat og ta oppvasken, det er også et rom med personlige preg og et rom mange elsker å tilbringer tid på.

Selvfølgelig er det noen praktiske problemer å tenke på også, fordi komfyrer og oppvaskmaskiner bidrar til å skape en varm og fuktig atmosfære, noe som kan ødelegge tradisjonelle gardiner.

Men vær trygg på at en stilig plisségardin eller en elegant persienne kan være den perfekte løsningen. Spør din lokale Luxaflex®-forhandler om å vise deg mulighetene.

Gardiner fra Luxaflex®

Luxaflex® gardiner er et praktisk alternativ til kjøkkenet. Du kan regulere lysinnslipp og utsyn akkurat som du ønsker, og kjøkkenet får et ekstra lag isolering. Velger du et vev med DustBlock® får du også en antistatisk gardin som avviser fuktighet og smuss, noe som gjør den lettere å rengjøre og er dermed et perfekt valg til kjøkkenet.

Smuss og vannavstøtende vev

I tillegg til DustBlock® har vi en rekke andre vev som også er antistatiske og dermed fukt- og smussavvisende, noe som gjør dem optimale for både kjøkken og bad.

Fukt- og smussavvisende vev finnes til:Persienner til kjøkkenet

Hva er grunnen til at persienner passer bra til kjøkkenet? I tillegg til å gi deg fleksibel kontroll over lysinnslipp og skjerming, er de enkle å tørke støv av - perfekte i et kjøkkenmiljø. Velg fra vår brede kolleksjon av ulike farger og lamellbredder.

Rullegardiner passer til kjøkkenvinduer i alle størrelser

De elegante og stilige Luxaflex® rullegardinene kan passe til nesten alle vindusstørrelse. Med flotte farger og unike design å velge mellom er du sikker på å finne noe som passer hjemmet ditt.

Du kan se det komplette utvalget hos din lokale Luxaflex® forhandler

Energibesparende gardiner for å gjøre kjøkkenet mer behagelig

Visste du at opp til 50% av varmen i hjemmet kan forsvinne ut gjennom vinduene? Selv om du har doble vinduer? De energisparende Duette® plissegardinene isolerer kjøkkenet perfekt, de bidrar til å holde hjemmet svalt om sommeren og varmt om vinteren. Du kan til og med velge spesielt utviklede stoffer som er bra i rom med mye fuktighet.

Spør din lokale Luxaflex®-forhandler om han vil gi deg en demonstrasjon av de unike egenskapene til Duette®.

Gardiner designet for vippevinduer og skrå vinduer

Har kjøkkenet ditt vippevinduer eller skrå kjøkkenvinduer? Det er ikke noe problem, vi vet hvor vanskelig det er å tilpasse vanlige gardiner til spesielle vindusformer. Derfor har vi utviklet en unik løsning som setter gardinene fast til dørkarmen eller vindusrammen uten at du trenger å skru eller bore. Du kan fortsatt slippe inn frisk luft, nyte utsikten eller stenge for innsyn når du ønsker det.

Modellen heter TruFit® och finns till:

Les mer om TruFit® til vippevinduer.

Spør din lokale Luxaflex® forhandler om alle mulighetene for kjøkkenet ditt.

Betjen gardinerne dine ved å enkelt trykke på en knapp

Har kjøkkenet ditt mange vinduer, store vinduer eller vinduer som er vanskelige å nå? Hvis svaret er “ja”, så bør du vurdere våre prisbelønte motoriserte gardiner. Med motoriserte gardiner kan du heve, senke og vinkle gardinene med en enkel fjernkontroll eller veggbryter.

Det er en lett, sikker og praktisk måte å justere lys, kontrollere varme og minimere innsyn på. Finn ut mer om motoriserte gardiner her.

Formgitt med tanke på sikkerhet

Kjøkkenet er et viktig rom i hjemmet, så det er naturlig hvis det er fullt av liv, støy og barn. Det er derfor vi har barnesikkerhet som vår høyeste prioritet. Les vår barnesikkerhetsbrosjyre her. Velg et snorløst eller motorisert betjeningssystem for sikkerhet og komfort.

Din lokale Luxaflex® forhandler vil hjelpe deg med å velge hva som passer best for ditt kjøkken.