Gardiner for deg som elsker dingser

  • Velvære

Får du stjerner i øynene ved tanken på et smart home, og vil du ha en bolig med ekstra komfort og velvære i hverdagen, bør du vurdere intelligente gardiner. Med dem kan du lene deg tilbake og la teknologien arbeide for deg.

Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up

Tenk nytt om velvære i hjemmet

Vi har etter hvert vent oss til at teknologi gjør hjemmene våre intelligente ved å koble varme, lys, lyd og annen elektronikk til Wi-Fi-nettverket slik at enhetene kan snakke sammen og hjelpe oss i hverdagen. Gardiner er intet unntak.

En elektrisk gardin gir nye muligheter for å realisere drømmen om et imponerende smart home hvor gardinene senker, hever, vipper og dreier seg automatisk etter døgnrytmen din og behovene dine. Det gjør hverdagen lettere og mer komfortabel.

Luxaflex® Rullegardin, med Pebble® fjernkontroll Luxaflex® Rullegardin, med Pebble® fjernkontroll

Gardiner kan mye mer enn du tror

Automatiske gardiner kan hjelpe deg med mer enn du umiddelbart forestiller deg – og komfortnivået stiger markant med en intelligent løsning.

Gardinenes oppgave er ikke lenger bare å sikre deg privatliv, solavskjerming eller en flott innramming av vinduene, men å gi deg full kontroll med trådløs betjening, stemmestyring og synkron kommunikasjon mellom gardinene. Automatiske gardiner kan kobles til Google Home og andre digitale assistenter. Det vil føles som å ha en butler som styrer gardinene etter ditt velbehag.

LES OGSÅ: Gjør hverdagen lettere med smarte gardiner >

Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up

Sveip etter behov

Du kan stille inn smart home-gardinene dine til en bestemt ukedag, bestemte tidspunkter på dagen, etter solnedgang eller soloppgang, til filmkvelden, lesing, spill eller når det er tid for en middagslur. Det sikrer deg en perfekt stemning morgen, middag og kveld.

Du gjør innstillingene dine i PowerView® appen, og betjener gardinene ved å sveipe på mobilen din eller nettbrettet ditt, eller kontrollerer dem med en Pebble® fjernbetjening. Du kan både styre Wi-Fi-gardiner enkeltvis eller få dem til å snakke sammen synkront rom for rom.

Luxaflex® Duette® gardin med PowerView® Automation Luxaflex® Duette® gardin med PowerView® Automation

Vis deg frem når du trekker for

Det er uunngåelig at man føler seg litt råflott når man har intelligente gardiner, noe som hører hjemme i et hvert kvalitetsbevisst smart home.

Kribler det i fingrene dine etter å få automatiserte gardiner som via app beveger seg på din kommando, bør du kjøpe en PowerView® Hub. Den er hjernen i det intelligente gardinsystemet og gjør det mulig å styre via Wi-Fi, som lar gardinene synkronisere bevegelsene sine.

Intelligente gardinskinner med gardinlengder fra Luxaflex® Intelligente gardinskinner med gardinlengder fra Luxaflex®

Fremtidens gardiner er smarte

Med intelligente smart home-gardiner blir du litt ekstra stolt av gardinene i hjemmet ditt. Teknikken kombinerer estetikk med blendende funksjonalitet – det gir følelsen av velvære en kraftig boost.

Intelligente gardiner er alt annet enn stygge, mekaniske gardiner. Her er har vi gjort oss flid med alle detaljer, farger og design. Med PowerView® kan du forvandle de fleste typer av gardiner til intelligente løsninger:

• Rullegardiner

• Duette® gardiner

• Plisségardiner

• Silhouette® gardiner

• Twist® gardiner

• Lamellgardiner

• Persienner

• Liftgardiner

• Gardinlengder

Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up Luxaflex® Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up

Gardinene er smartere enn tyven

Elektriske gardiner er en ekstra sikkerhetsforanstaltning når du ikke er hjemme, men gjerne vil ha det til å se slik ut. Med automatiserte gardiner kan du villede tyven uten et krevende Home Alone-setup med dansende pappdukker bak gardinene.

Via Wi-Fi kan du styre gardinene og trekke for eller fra mens du er på ferie når du måtte ønske det – eller du kan stille dem inn til bestemte tidspunkter.

LES OGSÅ: Besøk et smart hjem hos familien Gregersen >

Luxaflex® Twist® gardin for intelligente hjem Luxaflex® Twist® gardin for intelligente hjem

Alltid i full kontroll

Med RemoteConnect-funksjonen kan du aktivere flere automatiske gardininnstillinger når du ikke er hjemme. Det gjør det mulig å sette opp forskjellige scenarier i hjemmet ditt som kan kjøres helt automatisk.

Ønsker du plutselig å endre gardinene til en annen innstilling, krever det bare noen tastetrykk på RemoteConnect. Det er f.eks. smart på varme dager når du ønsker å kjøle ned soverommet før sengetid.

Luxaflex® Rullegardin med intelligent motorisering Luxaflex® Rullegardin med intelligent motorisering

Solen snakker med gardinene dine

Smart home-gardinene er så smarte at de kan regne ut når solen står opp og går ned selv. Det betyr at du kan utnytte solens energi til det fulle. Det har også betydning for morgenvekkingen din, som blir bedre hvis du stiller inn de automatiserte gardinene til å slippe inn lys gradvis i takt med at solen stiger.

Med elektriske gardiner trenger du heller ikke å bekymre deg om å trekke for i de sterkeste soltimene. Særlig om sommeren kan solens blekende stråler være hard mot møblene dine, og varmen kan gi drivhustemperaturer. Det kan du lett og bekvemt unngå ved å stille inn gardinene dine.