Vinterhage

Nyt vinterhagen hele året

Noen vinterhager kan være som en ovn om sommeren og som et kjøleskap om vinteren. Men med de rette gardinene kan du kontrollere temperaturen akkurat slik du ønsker – og nyte den isolerte vinterhagen hele året!

Finn ut mer om hvordan Luxaflex® Duette® og plisségardiner kan hjelpe deg med å gjøre vinterhagen til et behagelig sted hele året.

Duette® gardiner i vinterhage
Duette® gardiner i vinterhage

Energibesparende gardiner for isolerte vinterhager

Duette® plisségardiner, oppfunnet av Hunter Douglas, gir deg det beste fra begge verdener; hjelper deg med å holde varmen ute om sommeren, og holde varmen inne i de kalde vintermånedene. Faktisk er de så effektive til å holde på varmen at du ikke trenger å skru på så mye varme – og du kan dermed redusere strømregningen.

Hvordan Duette® plisségardiner fungerer i din vinterhage

Duette® plisségardin har en unik bikubestruktur som er spesielt designet for å holde på luften i rommet og gi god isolasjon når du trenger det mest. Duette® vev kan også behandles med et eksklusivt belegg som reflekterer så mye som 78 % av varmen tilbake ut, noe som hjelper deg med å holde varmen ute om sommeren.

64 mm Duette® Architella®
64 mm Duette® Architella®
64 mm Duette® Architella®
64 mm Duette® Architella®

Plisségardiner for isolerte vinterhager

Ta full kontroll over lysinnslipp, temperatur og privatliv med en elegant plisségardin som kan åpnes og lukkes raskt og enkelt. En plisségardin er også diskret og kompakt og lar deg nyte panoramautsikt fra vinduene dine.

Vev med det lille ekstra

Topar® Plus er en behandling av vevet som både reflekterer sol og varme og dermed gir en behageligere innetemperatur, samtidig som den er fukt- og smussavvisende. Topar® Plus hjelper til med å holde vevet vakkert over lengre tid. I vår plissékolleksjon har mange vev denne unike overflatebehandlingen, noe som gjør vevet ideelt for gardiner som skal monteres i vinterhagen.

Spesielle utførelser

Dust Block® er en behandling av vevet, på begge sider, som gjør den smussavvisende samt at den står imot vann og oljebaserte væsker bedre. Dust Block® hjelper til med å holde vevet vakkert over lengre tid. I vår plissékolleksjon har mange vev denne unike overflatebehandlingen, noe som gjør det lettere å rengjøre og holde vevet i perfekt stand.

Unike mønster og farger

Gardiner til vinterhagen behøver ikke å være kjedelige. Våre Duette® eller plisségardiner kan fås i et bredt spekter av elegante mønstre og vev, samt et komplett utvalg av transparente tekstiler – slik at du kan finne den perfekte balanse mellom lys, skjerming og vakkert design.

Les mer om hvordan Luxaflex® Duette® gardiner og plisségardiner kan gjøre uterommet ditt behagelig året rundt.

Skreddersydde former og takvindu

Alle vinduer blir profesjonelt oppmålt og gardinene skreddersydd etter mål, så selv de mest uvanlige vindusformer, kurver og individuelle størrelser kan oppnå et vellykket resultat. Din lokale Luxaflex®-forhandler vil gi deg all den hjelpen du trenger.

Enkel å betjene – uansett størrelse

Uansett hvor stor vinterhage du har, vil du kunne åpne og lukke Duette® eller plisségardiner med en enkel fjernkontroll eller veggbryter. I tillegg kan du velge et barnesikkert manuelt system. Det er opp til deg – du kan uansett enkelt justere lysinnslipp og kontrollere innsyn. Din lokale Luxaflex® forhandler vil gjerne hjelpe deg med å finne ut hvilket alternativ som passer best til deg.

Besøk din lokale Luxaflex® forhandler for å lære mer og få ekspertråd.