Barnesikkerhet

Etter hvert som barna vokser, så vokser også nysgjerrigheten deres når det gjelder verden rundt dem. Vanlige husholdningsgjenstander, inkludert gardiner, kan bli mulige farer. Hos Luxaflex® er barnesikkerhet en topprioritet. Å gjøre produktene våre tryggere for hjem med spedbarn og småbarn er en integrert del av vår designfilosofi.

Trygg og enkel betjening

Luxaflex® har forpliktet seg til å følge den europeiske standarden EN 13120 (Krav til funksjonaliteten av innendørs solskjerming, inkl. sikkerhet) som et minimum sikkerhetskrav. Vi utvikler kontinuerlig nye produkter for å bidra til å redusere risikoen for ulykker. På grunn av endringer i den europeiske standarden kan du ha lagt merke til noen endringer i gardinene.

Standardlengden til de fleste gardiner som reguleres med snorer eller kjeder, har blitt redusert til maksimalt 1 m for å redusere risikoen for skader hos småbarn.

Generelle råd

Kjøpere og brukere av gardiner må være klar over farene som fritthengende snorer, kjeder og vaiere utgjør for små barn. Følgende retningslinjer må alltid vurderes:

  1. Små barn kan bli kvalt av løkker i gardinsnorer, kjeder, bånd og indre snorer som brukes til å heve/senke produktet. De kan også vikle snorer rundt halsen sin.
  2. For å unngå kvelning og at barn henger fast, hold snorene utenfor barnas rekkevidde.
  3. Flytt senger, sprinkelsenger og møbler bort fra snorene på gardinene.
  4. Ikke bind snorer sammen. Pass på at snorer ikke kan vri seg og danne en løkke.
  5. Installer og bruk sikkerhetsutstyret i henhold til monteringsveiledningene til gardinene for å redusere muligheten for en slik ulykke.

Luxaflex® løsninger

Alle våre nyvinnende betjeningssystemer, inkludert snorløse og motoriserte alternativer, er utviklet for å tilby den ultimate sikkerheten og komfort.

Hvilket betjeningssystem er best for ditt hjem?

PowerView® Automation
PowerView® Automation
Persienner med LiteRise®
Persienner med LiteRise®

Velg det som er riktig for ditt hjem

Hos din lokale Luxaflex® forhandler vil du få eksperthjelp for å bestemme nøyaktig hvilke produkter, funksjoner og betjeningssystemer som vil fungere best hjemme hos deg. Og vi har et stort utvalg av farger, mønstre og design perfekt for barnerom, lekerom og babyens soverom.

For å se et detaljert diagram over sikkerhetsalternativene som gjelder våre produkter, kan du lese vår gratis brosjyre