Gardiner til barnerommet

Luxaflex® gardiner er trygge, praktiske og vakre, noe som gjør dem til et godt valg for barnerommet (og for tenåringens hule!). Barnerom fungerer som multifunksjonelle rom hvor både lek og en god natts søvn foregår – noe som stiller krav til gardinene, både når det gjelder mørkleggingsevne, men fremfor alt sikkerhet.

Hos din lokale Luxaflex® forhandler får du hjelp til å velge riktig gardin til barnerommet.

Mørkleggende Duette® til barnerommet Mørkleggende Duette® til barnerommet

Lyse morgener kan påvirke sovemønsteret til barna

Lysere morgener kan forstyrre vanlige søvnmønstre slik at barna våkner før de pleier. Likedan kan lysere netter gjøre at barn og babyer blir rastløse og ikke får sove. Når sengetid også betyr å sove med en gang, vil Luxaflex® gardiner i tettvevde stoffer som slipper inn mindre lys være det perfekte valget.

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Duette® gardin med PowerView® i barnerommet Duette® gardin med PowerView® i barnerommet

Varmt og behagelig eller svalt og skjønt

Luxaflex® Duette® gardiner hjelper ikke bare barna å sove bedre og våkne friske og uthvilte om morgenen. Den unike celle-i-celle strukturen er også designet for å holde soverommet varmt og behagelig om vinteren og svalt og behagelig om sommeren – like trygt og sikkert hele året.

I tillegg hjelper gardinene til å forbedre akustikken i rommet ved å absorbere lyd og stenge ute støyen fra verden utenfor. På den måten får alle en god natts søvn.

Ta en titt på den fantastiske kolleksjonen hos din Luxaflex® forhandler.

Mørkleggende rullegardiner i barnerommet, med PowerView® Automation Mørkleggende rullegardiner i barnerommet, med PowerView® Automation

Glatt og fargerik

Flotte, spenstige farger og spennende mønstre. Rullegardiner gir også de minste muligheten til å velge noe som passer dem.

I tillegg er rullegardinen, akkurat som våre andre gardiner, designet med tanke på sikkerhet. Luxaflex® rullegardiner er et utmerket valg for alle soverom – enten rommet tilhører en liten krabat eller tenåringen.

Vis hvem du er

Kolleksjonene våre inneholder et hav av vakre farger og mønstre. Her har du muligheten til å gi kreativiteten frie tøyler blant romantiske blomstermønstre, spennende og moderne grafikk og glade farger og mønstre. Mulighetene er uendelige.

Se hele utvalget hos din lokale Luxaflex® forhandler.

Mørkleggende rosa Duette® i barnerommet Mørkleggende rosa Duette® i barnerommet

LiteRise®

Med en innovativ LiteRise® betjening trenger du bare trekke lett i underlisten for å plassere gardinen i nøyaktig riktig høyde. Der du slipper gardinen blir den stående.

Og siden den ikke har noen snorer, er den også barnesikker.

Automatisert og motorisert

For optimal sikkerhet og komfort er det våre motorsystemer som automatisk setter gardinene dine i riktig posisjon til rett tid på dagen. Du trenger ikke gjøre en eneste ting selv.

Finn en forhandler

Oppgi din adresse for å se hvor du kan finne din nærmeste Luxaflex® forhandler.