Gardiner til hjemmekontor

Kunsten å innrede hjemmekontor

Best forutsetning for å jobbe uforstyrret er selvsagt i separat rom, men det er langt fra alle som har den ekstra plassen. Prøv å finne et sted i huset hvor du kan etterligne kontoret ditt slik at du enkelt kan rydde plassen når du er ferdig med å jobbe for dagen. På den måten kan du fortsatt skille jobb og privatliv.

Å jobbe hjemme, og hjemmekontor, blir stadig mer vanlig Å jobbe hjemme, og hjemmekontor, blir stadig mer vanlig

I tillegg til at du trenger nok skjerming for å kunne konsentrere deg i fred og ro mens du studerer eller jobber hjemmefra, ønsker du også å kunne jobbe uforstyrret uten sjenerende sollys som blender skjermen, samtidig som du trenger nok dagslys for å beholde konsentrasjonen på topp. Valget av gardin er derfor av stor betydning på hjemmekontoret ditt.

Enkel og effektiv lysstyring er spesielt viktig hvis du jobber mye ved skjermen, har onlinemøter eller deltar på forelesninger. Hvilke gardiner er best for hjemmekontoret?

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Vår Dag & Natt modell kombinerer to gardiner i en Vår Dag & Natt modell kombinerer to gardiner i en

Dag & Natt modell

Duette® og plisségardiner er gode valg for hjemmekontoret ditt. I tillegg til å kunne velge fritt fra en bred fargekolleksjon, velger du også hvor tett vevet skal være. Tommelfingerregelen er; jo tettere vev, jo mindre lys slipper inn.

En perfekt løsning, spesielt hvis hjemmekontoret ditt deler plass med en annen funksjon i hjemmet, er Luxaflex® Dag & Natt-modellen. Som navnet avslører, kombinerer den to gardiner i ett – den vanligste kombinasjonen er et mørkere Duette® vev i kombinasjon med et mer transparent Duette® eller plissèvev.

Velg forskjellige farger, vev og transparenser og arbeid komfortabelt 24/7.

Top Down/Bottom Up, et populært valg selv for hjemmekontor Top Down/Bottom Up, et populært valg selv for hjemmekontor

Top Down/Bottom Up

Vil du kombinere privatliv med dagslys? Da er det en Top Down/Bottom Up modell du bør se nærmere på når du skal innrede hjemmekontoret ditt.

Modellen er tilgjengelig for Duette®, plisségardin og rullegardin.

Du plasserer gardinmodellen der du trenger den; øverst, nederst eller i midten av vinduet og på denne måten lar det vitale, naturlige dagslyset fylle rommet.

Hjemmekontoret ditt fylles med både romfølelse og lys.

Lamellgardiner gir fleksibilitet til hjemmekontor Lamellgardiner gir fleksibilitet til hjemmekontor

Fleksible lamellgardiner

Store vinduer eller vinduspartier ved arbeidsplassen hjemme er yndet, men sterkt sollys kan være til sjenanse. Her kan lamellgardiner være et godt alternativ da de gir en ekstraordinær fleksibilitet med lameller som kan plasseres nøyaktig slik at du kan nyte det naturlig dagslys, redusere gjenskinn og innsyn.

Dersom du ønsker å åpne opp til fordel for bedre utsyn, er det bare å trekke lamellene til siden i en pen, kompakt stabel.

En praktisk løsning for hjemmekontoret ditt.

Skreddersydde fordeler og tips

Den absolutte fordelen med våre skreddersydde gardiner er den perfekte passformen, som minimerer uønsket lysinnslipp slik at du kan jobbe uforstyrret og mer effektivt. Synes du tradisjonelle gardiner er kjedelige? Kombiner dem med gardinlengder for det ekstra personlige preget. Velger du i tillegg å styre dem med vårt Smart hjem-system PowerView® Automation, får du en helautomatisk gardinløsning som du kan styre både hjemmefra og på farten.

Gardinen uten borehull

Tips en! Har du vippevinduer på hjemmekontoret? Se da nærmere på Trufit® som festes uten skader på vinduskarmen og som finnes til persienner, Duette® og plisségardiner.

Hjemmekontoret ditt trenger også frisk luft

Tips to! Åpne vinduet kontinuerlig for å komme inn frisk luft, noe som er bra for både konsentrasjon og velvære. Og skulle du bekymre deg for edderkopper eller andre insekter, vurder skreddersydde insektnett, en enkel måte å jobbe hjemmefra og samtidig beholde komforten.

Filtrér utsyn og lysinnslipp med Silhouette® Filtrér utsyn og lysinnslipp med Silhouette®

Sofistikerte Silhouette®

Å jobbe hjemmefra på en kontorplass med utsikt og mye naturlig lys er definitivt en stemningsbooster. Men aktiviteten rett utenfor vinduet kan også være distraherende, som f.eks forbipasserende eller barn som leker i hagen.

Løsningen? Semi-transparente vev.

Vår Silhouette® gardin har to lag transparent vev og stoffkledde lameller som du enkelt kan vinkle for ikke å bli distrahert samtidig som rommet fylles med et mykt filtrert dagslys.

Luxaflex® har en løsning for de fleste vindusformer Luxaflex® har en løsning for de fleste vindusformer

Gardiner uansett vindustype

En annen fordel med skreddersydde gardiner er at de kan lages til stort sett alle verdens vinduer – uansett form.

Å innrede et hjemmekontor med et hvelvet, vinklet eller rundt vindu er ikke et problem – vi har også gardinmodeller for disse vindusformene.

Luxaflex® shop-in-shop Luxaflex® shop-in-shop

Her får du gode råd for gardiner til hjemmekontoret

Å innrede hjemmekontor og jobbe hjemmefra kan stille litt andre krav til gardiner. Hos din lokale forhandler finner du mangeårig erfaring, både når det gjelder gardiner til arbeidsplassen og hjemmet – en perfekt kombinasjon for alle med hjemmekontor.