Vippevindu

Flere og flere velger vippevinduer til hjemmet sitt. De er enklere å åpne øverst for å slippe inn frisk luft, og de er praktiske, da de kan åpnes helt innover for å gjøre vindusvasken enklere.

Perfekt passform

Tradisjonelle gardiner kan komme i veien for åpning og lukking av vippevinduer – det er grunnen til at persienner er en god løsning for disse vindustypene.

Luxaflex® har utviklet en serie spesielt for vippevinduer og dører, inkludert rullegardiner, persienner, plisségardiner og Duette® gardiner. Hver og en av disse produktene har ulike funksjoner og kan tilby:

  • Enkel montering på glassrammen eller vinduskarmen, uten boring (modell TruFit®).
  • Fleksibel Top-Down/Bottom-Up-funksjon.
  • Et stort utvalg av flotte og luksuriøse vev, materialer og design.

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Plisségardin i vippevindu Plisségardin i vippevindu

Plisségardiner

Det smarte skreddersydde utseendet til våre plisségardiner er utformet for å passe inn i rammen til vippevinduer og dører.

Hver plisségardin filtrerer dagslyset og byr på skjerming mot innsyn når du ønsker det mest, som vår unike Top Down/Bottom Up-funksjon.

Og den imponerende kolleksjonen av tekstiler inneholder et stort utvalg av farger og teksturer – så vel som ulike vev, fra transparent til mørkleggende.

Til plisségardin med 20 mm vev fås også TruFit® modellen som monteres med lister som er teipet direkte på glasset eller på plast/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

Duette® i vippevindu Duette® i vippevindu

Duette® gardiner

Et perfekt valg til både store og små vinduer. Luxaflex® Duette® plisségardiner kan festes til de fleste vindusrammer inkludert vinylvinduer, glasskinner og vegger eller tak – uten å måtte bore eller skru i glasset eller rammen.

Som en ekstra bonus kan Duette® gardiner holde rommet svalt om sommeren og varmt om vinteren. I tillegg tilbyr kolleksjonen unike vev beregnet for fuktige rom som kjøkken og bad.

Til Duette® gardin med 25 mm vev fås også TruFit® modellen som monteres med lister som er teipet direkte på glasset eller på plast-/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

Persienner i vippevindu Persienner i vippevindu

Persienner

Klassiske persienner fungerer perfekt til vippevinduer.

En persienne sitter perfekt på plass selv når vinduet er åpent.

Til persienner med 16 eller 25 mm lameller fås også TruFit® , modellen som monteres med lister som teipes direkte på glasset eller på plast-/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

Velg riktig gardin til for vippevinduer

Synes du det er vanskelig å finne riktig gardin til vinduet ditt? Ta kontakt med din lokale Luxaflex® forhandler for å få all den hjelpen du trenger.

Våre profesjonelle eksperter hjelper deg hele veien – fra inspirasjon til gardinmodell, for at du skal føle deg helt trygg på valget ditt av farger, mønster og materialer.

Når du har gjort ditt valg får du hjelp med å måle vinduet ditt, for at du kan være sikker på at gardinen passer perfekt. Til slutt, når din skreddersydde Luxaflex® gardin er produsert, får du hjelp til montering. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake å nyte utsikten.

Luxaflex® shop-in-shop Luxaflex® shop-in-shop