Vippevindu

Flere og flere velger vippevinduer til hjemmet sitt. De er enklere å åpne øverst for å slippe inn frisk luft, og de er praktiske, da de kan åpnes helt innover for å gjøre vindusvasken enklere.

Perfekt passform

Tradisjonelle gardiner kan komme i veien for åpning og lukking av vippevinduer – det er grunnen til at persienner er en god løsning for disse vindustypene.

Luxaflex® har utviklet en serie spesielt for vippevinduer og dører, inkludert rullegardiner, persienner, plisségardiner og Duette® gardiner. Hver og en av disse produktene har ulike funksjoner og kan tilby:

  • Enkel montering på glassrammen eller vinduskarmen, uten boring (modell TruFit®).
  • Fleksibel Top-Down/Bottom-Up-funksjon.
  • Et stort utvalg av flotte og luksuriøse vev, materialer og design.
Plisségardin i vippevindu Plisségardin i vippevindu

Plisségardiner

Det smarte skreddersydde utseendet til våre plisségardiner er utformet for å passe inn i rammen til vippevinduer og dører.

Hver plisségardin filtrerer dagslyset og byr på skjerming mot innsyn når du ønsker det mest, som vår unike Top Down/Bottom Up-funksjon.

Og den imponerende kolleksjonen av tekstiler inneholder et stort utvalg av farger og teksturer – så vel som ulike vev, fra transparent til mørkleggende.

Til plisségardin med 20 mm vev fås også TruFit® modellen som monteres med lister som er teipet direkte på glasset eller på plast/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

Duette® i vippevindu Duette® i vippevindu

Duette® gardiner

Et perfekt valg til både store og små vinduer. Luxaflex® Duette® plisségardiner kan festes til de fleste vindusrammer inkludert vinylvinduer, glasskinner og vegger eller tak – uten å måtte bore eller skru i glasset eller rammen.

Som en ekstra bonus kan Duette® gardiner holde rommet svalt om sommeren og varmt om vinteren. I tillegg tilbyr kolleksjonen unike vev beregnet for fuktige rom som kjøkken og bad.

Til Duette® gardin med 25 mm vev fås også TruFit® modellen som monteres med lister som er teipet direkte på glasset eller på plast-/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

Persienner i vippevindu Persienner i vippevindu

Persienner

Klassiske persienner fungerer perfekt til vippevinduer.

En persienne sitter perfekt på plass selv når vinduet er åpent.

Til persienner med 16 eller 25 mm lameller fås også TruFit® , modellen som monteres med lister som teipes direkte på glasset eller på plast-/aluminiumskarmen – ingen skruehull!

Velg riktig gardin til for vippevinduer

Synes du det er vanskelig å finne riktig gardin til vinduet ditt? Ta kontakt med din lokale Luxaflex® forhandler for å få all den hjelpen du trenger.

Våre profesjonelle eksperter hjelper deg hele veien – fra inspirasjon til gardinmodell, for at du skal føle deg helt trygg på valget ditt av farger, mønster og materialer.

Når du har gjort ditt valg får du hjelp med å måle vinduet ditt, for at du kan være sikker på at gardinen passer perfekt. Til slutt, når din skreddersydde Luxaflex® gardin er produsert, får du hjelp til montering. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake å nyte utsikten.

Luxaflex® shop-in-shop Luxaflex® shop-in-shop