Gardiner till stue

Hva slags gardiner bør man ha i stuen? Her får du våre tips og idéer om stuegardiner.

Fordelene er flere enn du tror! Når du skal velge gardiner i stua, hjelper det å tenke på hvordan du bruker rommet.

Er stuen et sted for restitusjon eller der du ser på TV? Er lyskontroll, privatliv eller energieffektivitet viktige faktorer? Har du (eller skulle du ønske du hadde) Smart home funksjoner?

Uansett hvilke behov du har, vil din lokale Luxaflex® forhandler hjelpe deg med å velge den beste løsningen for hjemmet ditt, men her er noen innledende ideer å tenke på ...

Gardiner Stue

Gardiner Stue

Bli inspirert!

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Gardiner til stue, uansett stil

Hvordan skal man tenke rundt gardiner? Dette er et spørsmål som mange stiller seg når behovet for gardiner til stue (ganske snart!) dukker opp. Derfor har vi valgt å fremheve noen av våre populære gardinmodeller her, slik at du lettere kan ta den riktige avgjørelsen for din stue.

Fra standard- og panoramavinduer til skråvinduer, takvinduer eller vippevinduer – uansett hvilken type vindu du har i stuen, har Luxaflex® passende skreddersydde gardiner. Du velger fra brede kolleksjoner med mengder av vakre vev og praktiske funksjoner for å styre lyset og gi deg et mer behagelig inneklima i stuen.

Dessuten er vårt automatiske og innovative betjeningssystem utviklet for smarte hjem og barnesikre.

Inspirasjon: Gardiner til stue

Luxaflex® gardiner Stue

Gardiner til stue – vakre bølgende lengder

Det mest klassiske valget når det kommer till gardiner i stuen er gardinlengder fra tak til gulv.

Med skreddersydde gardinlengder kommer mange positive fordeler som romfølelse i rommet, kos, akustiske fordeler og skjerming. Interiørfaktoren er høy med lange bølgende gardiner og sammen med en gardinskinne kan du enkelt trekke for og fra gardinene etter behov.

Opplev hele vevkolleksjonen vår hos en av våre mange forhandlere.

Duette® gardiner Stue

Energieffektiv og vakker stue med Duette® gardiner

Hvis energieffektivitet er en av de viktigste prioriteringene for stuen og hjemmet ditt, så er Duette® gardiner et optimalt valg.

Det unike designet skaper et isolerende lag nærmest vinduet, noe som bidrar til å redusere energiforbruket samtidig som det holder hjemmet svalt på sommeren og varmt om vinteren. Duette® gardiner til stuen gir komfort hele året, med andre ord. Bærekraftig og vakkert.

Les mer om alle fordelene med gardinen:

Luxaflex® Rullegardiner Stue Luxaflex® Rullegardiner Stue

Stilrent i stuen med rullegardiner

Dine møbler og gulv i stuen risikerer å falme selv på en overskyet dag.

Våre skreddersydde rullegardiner gir UV-beskyttelse til hjemmet ditt og du har et stort utvalg vev og design å velge mellom. Kolleksjonens eksklusive mønstre og vakre nyanser lar rullegardinene dine hjelpe og fremheve dine interiørvalg i stuen.

Luxaflex® Trepersienner Stue

Gi varme til stuen din med trepersienner

Hvis du foretrekker en mer naturlig stil i stuen, er Luxaflex® målbestilte trepersienner et godt valg da de kompletterer praktisk talt alle stiler, fra tradisjonelle til moderne.

Kolleksjonen inneholder både FSC-sertifisert edeltre og kunsttre med ekstra slitestyrke – og uansett hvilket valg du tar, vil stuen din bringe varme og karakter.

Luxaflex® Persienner Stue

Persienner i stuen – et fleksibelt valg

Et annet alternativ til stuen er stilrene og skreddersydde persienner. Sammen med PowerView® får du en topp moderne løsning som du enkelt justerer i takt med at behovene endrer seg i løpet av dagen – selv når du ikke er hjemme.

Hvis stuen din har en kombinasjon av store og små vinduer, terrassedører og vippevinduer, er persienner et perfekt valg da de passer alle disse forskjellige vindustypene.

PowerView® automation for Smart Home PowerView® automation for Smart Home

Smarte hjem med PowerView® automation

Med vårt Smart home-system PowerView® automation kan du enkelt stille inn tidspunktet for at dine Luxaflex® gardiner skal åpnes og lukkes på egenhånd – uansett tid – du trenger ikke engang å være hjemme. Og er du hjemme trenger du bare å klikke på fjernkontrollen eller mobiltelefonen, eller heve stemmen, for å styre gardinene dine til ønsket posisjon.

Og det beste av alt, PowerView® er kompatibelt med de ledende Smart home-systemene som f.eks. Google Assistant, Amazon Alexa, Nest med flere...

Luxaflex® Outdoor Screens Luxaflex® Outdoor Screens

Beskytt stuen mot UV-stråling og varme

Foretrekker du en effektiv utvendig solskjerming bør du lese mer om Outdoor Screens.

Disse utvendige rullegardinene gjør at stuen din holder en behagelig temperatur selv under de mest solrike dagene i året. Outdoor Screens, eller vertikalmarkiser som de også kalles, filtrerer lys og varme, og forhindrer gjenskinn samtidig som du fortsatt kan se ut.

Få rådgivning til de beste stuegardinene

Når du investerer i hjemmet ditt, er ekspertråd avgjørende for at du skal kunne ta den riktige avgjørelsensom varer lenger. Snakk med din lokale Luxaflex® forhandler som vil veilede deg gjennom de ulike gardinvalgene dine slik at du garantert kan velge de gardinene som passer best for din stue og dine behov.

Besøk ditt lokale Luxaflex® showroom Besøk ditt lokale Luxaflex® showroom

Vanlige spørsmål