Takvindu

Total kontroll over lysinnslipp og varme

Et takvindu er ofte en god måte å gjøre et rom lysere og mer luftig.

Men det du bør huske på er at det vanligvis, om ikke alltid, blir en varmekilde, og her kan en Luxaflex® gardin for takvinduer virkelig gjøre en forskjell. Hvis takvinduet også er i et soverom, vil det nesten være uunnværlig med gardin.

For mer informasjon om våre gardiner til takvinduer - besøk en av våre mange Luxaflex® forhandlere, men her følger noen idéer som kan inspirere deg.

Inspirasjon: Takvindu med solskjerming

Luxaflex® mørkleggingsgardin takvindu Luxaflex® mørkleggingsgardin takvindu

Mørklegge takvindu i soverommet

Slipper takvinduet i soverommet inn for mye morgensol? Velg en mørkleggende vev som passer til rommets øvrige interiør, slik at du kan nyte en god natts søvn.

Optimalt valg for å mørklegge takvinduer er f.eks. Duette® gardiner eller rullegardiner.

I begge kolleksjonene velger du blant et stort utvalg farger, slik at du kan matche ditt øvrige interiør. Din lokale Luxaflex® forhandler vil guide deg til den beste gardinen for takvinduet og dine behov.

En bonus er at din mørkleggende gardin også vil bidra til å holde rommet svalt.

Takvindu Solskjerming - Luxaflex® Duette® gardin

Passende produkter til takvindu

Kontroller lys og varme

Selv vinterhager, så vel som andre rom, kan ha takvinduer. Hvis du har et rom med takvinduer, vet du allerede hvordan de slipper inn varmen om sommeren. Men visste du at det er en enkel løsning på problemet? Velg et vakkert og energieffektivt Duette® gardin, så får du en behagelig varmeregulering hele året, pluss den avskjermingen du ønsker.

Reguler lyset optimalt med en fleksibel persienne for takvinduer. Akkurat som på en tradisjonelt plassert persienne, bestemmer du selv hvor mye lys du vil slippe inn gjennom takvinduet. Du justerer persiennen enkelt og trinnløst i underlisten mens du vinkler persiennene med en diskre knopp. I kolleksjonen finnes det også et spesialtilpasset alternativ når det gjelder varme og isolering. Thermostop® reflekterer sollys og bidrar til å holde rommet passe temperert.

Skreddersydd rullegardin med insektnett for takvinduer Skreddersydd rullegardin med insektnett for takvinduer

Svalt og beskyttet

Gardiner til takvinduer gir deg muligheten til å gjøre rommet mørkere, eller tvert om, nyte naturlig dagslys samtidig som du skjermer av – alt avhengig av hvilken gardinmodell du velger. Et tips er å kombinere dem med et insektnett slik at du kan nyte den friske luften til fulle, uten å bli plaget av insekter.

Velg for eksempel vår Dag & Natt gardin med to alternativer i ett – en kombinasjon av både mørkleggende vev og insektnett, eller SuperNova rullegardin med insektnett som gir deg komfort og holder mygg og andre insekter unna hele natten.

Les også: Innrede loftet? Slik skaper du en koselig og praktisk plass.

Fjernkontroll til automatiserte gardiner i takvinduer Fjernkontroll til automatiserte gardiner i takvinduer

Enkel betjening for takvinduer som er vanskelig tilgjengelige

Lurer du på hvordan du skal kunne bruke gardinen til takvinduet? I tillegg til at et takvindu enkelt skal kunne åpnes og lukkes uten at gardinen er i veien, er funksjon viktig. Gardiner i tilgjengelige vinduer betjenes som oftest ved å ta tak i bunnlisten og dra den til ønsket posisjon. For vinduer utenfor rekkevidde har vi to alternativer, slik at du slipper å stå på en krakk eller lignende; betjeningsstang eller automatisert.

Våre motoriserte betjeningssystemer forenkler virkelig livet, der PowerView® automation er en av dem. Du kan enkelt betjene gardinene dine med en fjernkontroll eller en veggmontert bryter.

Hvis du vil ha manuell betjening, velger du en betjeningstang som enkelt lar deg komme til gardinen.

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Dag & Natt modell med insektnett
Luxaflex® rullegardiner til takvindu

Toppen av eleganse

Vakre strukturer, moderne og tidløse farger og mønstre, forskjellige nivåer av transparens - vårt komplette utvalg av gardiner til takvinduer gjør det mulig å skape den perfekte kombinasjonen for ethvert hjem.

Besøk din lokale Luxaflex® forhandler for å se og bla gjennom kolleksjonen av vakre vev.

Trenger du en virkelig unik løsning?

Vi er fullstendig klar over at takvinduer kan ha de mest merkelige former og størrelser. Alle gardinene våre bestilles etter mål, skreddersys og monteres derfor av fagfolk, noe som betyr at du kan føle deg trygg – alt vil passe perfekt.

Start med å finne ut hvilke forskjellige alternativer du har ved å bestille rådgivning hos din lokale Luxaflex® forhandler.

Ofte stilte spørsmål