Takvindu

Full kontroll over både lyset og varmen

Et takvindu i rommet gir en unik atmosfære med mye lys og en luftig følelse.

Likevel kan sterkt sollys fra takvindu gjøre rommet ekstremt varmt om sommeren. Derfor kan det å velge rett gardin til takvinduet spille en stor rolle for komforten i rommet.

Men mye sollys kan også gi gjenskinn – og gjøre rommet altfor varmt om sommeren. Da kan en Luxaflex® Skylight rullegardin virkelig utgjøre en forskjell for komforten i hjemmet ditt.

Søte drømmer

Slipper takvinduet inn for mye morgensol? Velg et mørkleggende vev som passer til rommets øvrige innredning.

Anbefalte produkter til takvindu

Nyt lyset – kontrollér varmen

Takvindu kan ofte være en integrert del av en vinterhage; og hvis du har en vinterhage, vet du hvordan de holder på varmen om sommeren. Det er en enkel løsning på det – velg energieffektive Duette® gardin som vil gi deg fantastisk kontroll på temperaturen hele året, i tillegg til fleksibel skjerming fra innsyn.

Enkel betjening for takvindu som er vanskelig å nå

Lurer du på hvordan du skal åpne og lukke et takvindu som sitter høyt og er vanskelig å nå? Våre motoriserte betjeningssystemer gjør det mulig å styre gardinene raskt og enkelt med en fjernkontroll eller en veggbryter.

Toppen av eleganse

Vakre strukturer, moderne og klassiske farger og mønster, samt ulike transparensnivåer gjør det mulig å skreddersy akkurat den gardinen du drømmer om.

Besøk din lokale Luxaflex® forhandler for å se hele utvalget.

Trenger du en unik løsning?

Vi vet at takvinduer finnes i sære og spesielle former og mange ulike størrelser. Så alle våre gardiner er fagmessig laget etter mål og blir profesjonelt montert – noe som betyr at du alltid kan være sikker på at det vil passe perfekt.

Bestill en konsultasjon hos din lokale Luxaflex® forhandler og de vil gi deg ekspertråd om riktig produkt for ditt takvindu.