PowerView® Automation

Vi oppfant ikke lyset, men vi fant en smartere, enklere og mer praktisk måte å kontrollere hvordan det beveger seg i løpet av dagen. Med PowerView® trenger du ikke engang å være hjemme.

Elektriske gardiner med PowerView

Hvordan fungerer PowerView® automatiske gardiner?

PowerView® Automation er et trådløst system som gjør det mulig å styre gardinene, uten at du selv må gå rundt og justere hver enkelt gardin. Motoren i gardinen får strøm fra et diskré batteri eller gjennom en ledning til stikkontakt. Du kan styre de motoriserte gardinene både via fjernkontroll eller som intelligente gardiner koblet til ditt Smart home. Dette lar deg blant annet tidsinnstille gardinene og styre dem ved hjelp av stemmen din.

Elektriske gardiner med fjernkontroll

Oppgrader hverdagen med automatiske gardiner

Med PowerView® har skreddersydde gardiner nå også blitt til intelligente gardiner. Betjen gardinene med en fjernkontroll, eller la gardinene senkes, heves, vippes og dreies automatisk i henhold til din døgnrytme og dine behov. De automatiske gardinene gjør hverdagen mer komfortabel og sikrer de rette forholdene i hjemmet døgnet rundt.

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre smarte PowerView® gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Trykk og lær mer om betjeningsmulighetene:
home portrait home landscape
Åpen

Pebble® og veggmontert fjernkontroll

Med Pebble® fjernkontroll eller veggmonterte bryter kan du styre hver enkelt gardin eller alle gardiner i rommet samtidig, akkurat som du vil. Denne fjernkontrollen er utgangspunktet for hele PowerView®-systemet og lar deg komme i gang på en enkel måte.

Forrige Neste

Åpen

PowerView® App

Med PowerView® App fungerer smarttelefonen eller nettbrettet ditt som en fjernkontroll til gardinene dine. Du kan velge å styre en gardin eller hele hjemmet. Hvis du har valgt å koble til RemoteConnect trenger du ikke en gang å være hjemme for å heve eller senke gardinene. Både PowerView® App og RemoteConnect trenger PowerView® Hub for å fungere.

Forrige Neste

Åpen

PowerView® App

Med PowerView® App fungerer smarttelefonen eller nettbrettet ditt som en fjernkontroll til gardinene dine. Du kan velge å styre en gardin eller hele hjemmet. Hvis du har valgt å koble til RemoteConnect trenger du ikke en gang å være hjemme for å heve eller senke gardinene. Både PowerView® App og RemoteConnect trenger PowerView® Hub for å fungere.

Forrige Neste

Åpen

Pebble® og veggmontert fjernkontroll

Med Pebble® fjernkontroll eller veggmonterte bryter kan du styre hver enkelt gardin eller alle gardiner i rommet samtidig, akkurat som du vil. Denne fjernkontrollen er utgangspunktet for hele PowerView®-systemet og lar deg komme i gang på en enkel måte.

Forrige Neste

Åpen

Pebble® og veggmontert Scene fjernkontroll

Med Pebble® Scene fjernkontroll eller veggmontert Scene fjernkontroll kan du enkelt aktivisere forhåndsinnstilte stemninger. For å kunne bruke Scene fjernkontroll må du også ha PowerView® Hub og App installert.

Forrige Neste

Åpen

PowerView® Hub

PowerView® Hub, tilkoblet til hjemmets ruter, er den sentraliserte hjernen bak hele PowerView® systemet. Den lagrer de skreddersydde stemningene dine, aktiverer tidsinnstillinger og fungerer som hjemmets sentrale kontrollenhet for alle gardiner som er tilkoblet PowerView®.

Forrige Neste

Åpen

PowerView® forsterker

Forsterkeren er en liten diskret signalforsterker som plasseres i enkelte stikkontakter for å forbedre signalene. På den måten fungerer PowerView® i hele hjemmet, uansett hvor stort huset ditt er.

Forrige Neste

Luxaflex® Smart Home gardiner:

Elektrisk gardin

Hvordan betjener jeg mine PowerView® gardiner?

Med noen få klikk kan du styre gardinene i hjemmet ditt, slik at du enkelt kan kontrollere lysinnfall og skape stemning – uten å måtte gå rundt i hele huset og justere hver enkelt gardin. Det er tre forskjellige betjeningsmuligheter for de motoriserte PowerView® gardinene.

 • Pebble® fjernstyring
 • PowerView® App
 • PowerView® scene controller

Se manual til PowerView® betjening
PowerView smarte gardiner
Elektriske gardiner til smarte hjem

Hvordan styrer jeg mine gardiner automatisk?

Realiser drømmen om et imponerende Smart home med elektriske gardiner. Den sentrale hjernen i systemet er en PowerView® Hub som kobles til det trådløse nettverket ditt. Når Hub er installert, passer den seg selv. Deretter kan du betjene gardinene via PowerView® appen på mobiltelefonen eller nettbrettet ditt, bruke stemmestyring eller tidsinnstille gardinene til å kjøre etter din døgnrytme.

Blogg: Besøk familien Gregersens smarthjem
PowerView® app til elektriske gardiner

Perfekt atmosfære morgen, middag og kveld

Still inn de automatiske gardinene til å rulle gradvis opp om morgenen, slik at du kan våkne med dagslyset, eller til å rulle ned og gi kos og privatliv i kveldstimene i stuen. I PowerView® appen kan du stille inn personlige scenarier som er tilpasset din livsstil eller til solens plassering på himmelen, for å skape riktig lysinnfall i hjemmet ditt. Du kan også aktivere scenene med en PowerView® scene controller hvis noen i hjemmet ikke har appen.

Blogg: Inspirasjon til et intelligent hjem
Pebble® fjernkontroll i forskjellige farger

Styr gardinene med en fjernkontroll

Du kan styre hver enkelt gardin eller grupper av gardiner i hjemmet ditt med en fjernkontroll, like lett som du slår på TV-en. Pebble® fjernkontrollen forener funksjon og design i en elegant løsning, som fås i 10 forskjellige farger.

Veggmontert fjernkontroll til powerview

Slutt å lete etter fjernkontrollen

Hvis du heller foretrekker å ha fjernkontrollen eller scene controller veggmontert, kan det også la seg gjøre. På den måten vet du alltid hvor du finner fjernkontrollen. Du kan velge mellom tre farger.

Hva er fordelene med PowerView® automatiske gardiner?

Det er mange fordeler du kan glede deg over når du investerer i Powerview® automatiske gardiner:

 • Bekvemmeligheten til et Smart home
 • Økt privatliv og sikkerhet
 • Enkel å bruke
 • Barnesikkert uten hengende snorer
 • Fjernkontroll, app og stemmestyring
 • Styr flere gardiner automatisk
 • Kompatibelt med andre Smart home system
 • Perfekt for både vinduer og dører
 • Forbedrer energieffektiviteten i hjemmet
 • Beskytter interiøret mot UV-stråler
 • Ingen elektriker kreves
 • Innebygde Li-ion batterier
 • Mål- og monteringsservice

Motoriserte gardiner i spisestue

Hvordan kobles PowerView® Automation til andre Smart home system?

De automatiske gardinene er designet for å fungere med de fleste home automation-systemer. Du kan for eksempel koble de intelligente gardinene til Apple HomeKit, Google Home Assistant eller Amazon Alexa.

Mer om kompatibilitet
PowerView smart gardin

PowerView® motoren koster fra 2.332 kr

Oppladbar batteripakke Accupack - 850 kr

18 V-strømforsyning til kontakt - 295 kr

PowerView® Hub 2.0 – 3.526 kr (for styring med app)

PowerView® Pebble® fjernkontroll – 1.189 kr

Finn ut mer om priser >

Skreddersydd pris

Prisene på PowerView® kommer i tillegg til prisen på skreddersydde gardiner og varierer etter hvor mange gardiner og hvilken betjeningsmulighet du ønsker. Det er derfor en tilleggsinvestering som sikrer at du får mer glede av gardinene dine.

Elektrisk gardin til et smart hjem

Elektriske gardiner er energieffektive

Gardinene dine kan påvirke strømregningen, og med PowerView® Automation blir det enda enklere. 50% av varmetapet i et hjem skjer gjennom vinduene. Tidsinnstill derfor gardinene dine til å rulle ned om kvelden og natten, slik at de bruker sin isolerende effekt til å holde på varmen.

Blogg: Tips til bærekraftig innredning
Smart gardin

Hvordan styrer jeg gardinene mine når jeg ikke er hjemme?

For ekstra sikkerhet når du ikke er hjemme kan du styre gardinene dine via PowerView® appen på mobil eller nettbrett gjennom vår Remote Connect™-funksjon. På denne måten kan du få det til å se ut som om noen er hjemme og holde tyver og ubudne gjester unna.

Blogg: Gardiner for deg som elsker gadgets
Smarte gardiner med PowerView

PowerView® i et stort hjem

Dersom du har et stort hjem, kan du forsterke signalet med en repeater eller med en ekstra Hub, slik at de elektriske gardinene fungerer selv i de mest avsidesliggende rommene i hjemmet.

Finn en autorisert PowerView® forhandler

Hvis du er nysgjerrig på de intelligente gardinene, er du velkommen til å oppleve og høre mer om PowerView® hos din nærmeste forhandler. Bestill en avtale, og få demonstrert hvordan PowerView® kan gjøre livet enklere.

Finn nærmeste forhandler

Ofte stilte spørsmål