PowerView® automation

Hils PowerView® automation Gen 3 velkommen! Å kunne tidsinstille og styre gardinene dine via app øker komforten i hjemmet samtidig som det forenkler hverdagen. Med PowerView® automation Gen 3 får du den nyeste teknologien i kombinasjon med et brukervennlig system.

Elektriske gardiner med PowerView®

Hvordan fungerer PowerView® automatiske gardiner?

PowerView® automation er et trådløst system som gjør det mulig å styre gardinene uten at du trenger å gå rundt og justere hvert enkelt gardin selv. Motoren i gardinen får strøm fra et diskré batteri eller gjennom en kabel til en stikkontakt. Du kan styre de motoriserte gardinene med en fjernkontroll, med app eller som intelligente gardiner, som kobles til ditt Smart Home. Det betyr at du blant annet kan forhåndsinnstille og stemmeaktivere gardinene.

Elektriske gardiner med fjernkontroll

Oppgrader hverdagen med automatiske gardiner

Med PowerView® har dine skreddersydde gardiner nå også blitt smarte gardiner. Betjen gardinene via app eller med en fjernkontroll, eller la gardinene senke, heve, vippe og dreie automatisk etter din døgnrytme og behov. De elektriske gardinene gjør hverdagen din mer behagelig og sikrer de rette forholdene i hjemmet døgnet rundt.

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre smarte PowerView® gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Luxaflex® Smart Home gardiner:

Elektrisk gardin

Hvordan betjener jeg mine PowerView® gardiner?

Med noen få klikk kan du styre gardinene i hjemmet ditt, slik at du enkelt kan kontrollere lysinnfall og skape stemning – uten å måtte gå rundt i hele huset og justere hver enkelt gardin. Det er tre forskjellige betjeningsmuligheter for de motoriserte PowerView® gardinene.

 • PowerView® app - uten ekstra kostnad
 • PowerView® fjernkontroll

Se manual til PowerView® betjening
PowerView smarte gardiner
Elektriske gardiner til smarte hjem

Hvordan styrer jeg mine gardiner automatisk?

Realiser drømmen om et imponerende Smart home med elektriske gardiner. Hvis du legger til en Gateway til systemet ditt, kan den kobles til ditt Smart home via Google Home Assistant,  Amazon Alexa eller andre Smart home systemer. Du kan deretter betjene gardinene via stemmestyring, tidsinnstille gardinene til å kjøre i henhold til døgnrytmen din.

Blogg: Besøk familien Gregersens smarthjem
PowerView® app til elektriske gardiner

Perfekt stemning morgen, middag og kveld

Still inn de elektriske gardinene til å heve seg gradvis om morgenen, slik at du kan stå opp med solen, eller til å senke seg og gi hygge og privatliv i kveldstimene i stuen. I PowerView® appen kan du stille inn personlige scener tilpasset din livsstil eller etter hvordan solens posisjon på himmelen skaper riktig lysinnfall i hjemmet ditt.

Blogg: Inspirasjon til et intelligent hjem
Pebble® fjernkontroll i forskjellige farger

Styr gardinene med en fjernkontroll

Du kan styre hver enkelt gardin eller grupper av gardiner i hjemmet ditt med en fjernkontroll, like lett som du slår på TV-en. Pebble® fjernkontrollen forener funksjon og design i en elegant løsning, som fås i 10 forskjellige farger.

Veggmontert fjernkontroll til PowerView®

Slutt å lete etter fjernkontrollen

Hvis du heller foretrekker å ha fjernkontrollen veggmontert, kan det også la seg gjøre. På den måten vet du alltid hvor du finner fjernkontrollen. Du kan velge mellom tre farger.

Hva er fordelene med PowerView® automatiske gardiner?

Det er mange fordeler at nyte når du investerer i automatiske gardiner med Powerview®:

 • Bekvemmeligheten ved et smart hjem
 • Økt privatliv og sikkerhet
 • Brukervennlighet
 • Barnesikker uten kjeder og snorer
 • App, fjernkontroll eller stemmestyring
 • Styr flere gardiner automatisk
 • Kompatibel med andre Smart home-systemer
 • Perfekt til både vinduer og dører
 • Forbedrer energieffektiviteten i hjemmet
 • Beskytter interiøret mot UV-stråler
 • Ingen elektriker nødvendig for installasjon
 • Innebygde, oppladbare Li-ion batterier
 • Oppmåling og monteringsservice

Trykk og lær mer om betjeningsmulighetene:
home portrait home landscape
Åpen

Pebble® fjernkontroll

I hjertet af PowerView® automation systemet er den brukervennlige fjernkontrollen som du enkelt kan styre hver enkelt gardin med, eller alle gardiner i rommet samtidig, med noen enkle tastetrykk.

Forrige Neste

Åpen

PowerView® App

Med PowerView® App fungerer smarttelefonen eller nettbrettet ditt som en fjernkontroll til gardinene dine. Du kan velge å styre en gardin eller hele hjemmet. Hvis du har valgt å koble til RemoteConnect trenger du ikke en gang å være hjemme for å heve eller senke gardinene. Både PowerView® App og RemoteConnect trenger PowerView® Hub for å fungere.

Forrige Neste

Åpen

PowerView® App

Med PowerView® App fungerer smarttelefonen eller nettbrettet ditt som en fjernkontroll til gardinene dine. Du kan velge å styre en gardin eller hele hjemmet. Hvis du har valgt å koble til RemoteConnect trenger du ikke en gang å være hjemme for å heve eller senke gardinene. Både PowerView® App og RemoteConnect trenger PowerView® Hub for å fungere.

Forrige Neste

Åpen

Pebble® fjernkontroll

I hjertet af PowerView® automation systemet er den brukervennlige fjernkontrollen som du enkelt kan styre hver enkelt gardin med, eller alle gardiner i rommet samtidig, med noen enkle tastetrykk.

Forrige Neste

Åpen

Veggmontert fjernkontroll

Med den veggmonterte fjernkontrollen kan du enkelt styre og justere hver enkelt gardin eller alle gardiner i rommet samtidig, med noen enkle tastetrykk.

Forrige Neste

Åpen

PowerView® Hub

PowerView® Hub, tilkoblet til hjemmets ruter, er den sentraliserte hjernen bak hele PowerView® systemet. Den lagrer de skreddersydde stemningene dine, aktiverer tidsinnstillinger og fungerer som hjemmets sentrale kontrollenhet for alle gardiner som er tilkoblet PowerView®.

Forrige Neste

Motoriserte gardiner i spisestue

Hvordan kobles PowerView® automation til andre Smart home system?

De automatiske gardinene er designet for å fungere med de fleste home automation-systemer. Du kan for eksempel koble de intelligente gardinene til Google Home Assistant eller Amazon Alexa.

Mer om kompatibilitet

Skreddersydd pris

Automatisering med PowerView® er et tillegg til prisen på dine skreddersydde gardiner. Prisen på PowerView® varierer avhengig av hvilket betjeningsalternativ du ønsker. Det er derfor en ekstra investering, som sikrer at du får mer glede av gardinene dine.

Få en idé om prisene her
Elektrisk gardin til et smart hjem

Elektriske gardiner er energieffektive

Gardinene dine kan påvirke strømregningen, og med PowerView® automation blir det enda enklere. 50% av varmetapet i et hjem skjer gjennom vinduene. Tidsinnstill derfor gardinene dine til å rulle ned om kvelden og natten, slik at de bruker sin isolerende effekt til å holde på varmen.

Blogg: Tips til bærekraftig innredning
Smart gardin

Hvordan styrer jeg gardinene mine når jeg ikke er hjemme?

For ekstra sikkerhet, hvis du ikke er hjemme, kan du justere gardinene dine via PowerView® appen på mobil eller nettbrett via vår Remote Connect™ funksjon. På denne måten kan du få det til at se ut som om noen er hjemme og holder ubudne gjester unna.

Blogg: Gardiner for deg som elsker gadgets
Smarte gardiner med PowerView®

PowerView® i et stort hjem

Hvis hjemmet ditt dekker mange kvadratmeter, kan du forsterke signalet med en eller flere PowerView® Gateways, slik at de intelligente gardinene fungerer selv i de fjerneste rommene i hjemmet. Gateway er tilgjengelig i to versjoner, en standard og en pro variant.

Finn en autorisert PowerView® forhandler

Hvis du er nysgjerrig på de intelligente gardinene, er du velkommen til å oppleve og høre mer om PowerView® hos din nærmeste forhandler. Bestill en avtale, og få demonstrert hvordan PowerView® kan gjøre livet enklere.

Finn nærmeste forhandler

Ofte stilte spørsmål