Et Hjem Fylt Med Personlighet

Vi har fått muligheten til å følge våre Silhouette® gardiner hele veien hjem til livstilbloggeren Ane Louise Reimer med utpreget sans for interiør. La deg inspireres av Ane Louise og hennes hjem – hvor design møter funksjon akkurat slik man ønsker!

Hvem bor her?

Det gjør Ane Louise med sin familie, som foruten henne selv består av fire barn og samboeren Kenneth. Anne Louise er en dansk livstilblogger med Instagramprofilen @anelouisereimer (tidligere @lillesnefnugdk). Familien har bodd i huset, som ligger rett utenfor danske Ribe, siden april 2017.

Silhouette® gardiner hjemme hos den danske livstilsbloggeren Ane Louise Reimer Silhouette® gardiner hjemme hos den danske livstilsbloggeren Ane Louise Reimer

Hvordan vil du beskrive interiørstilen din?

Når jeg innreder tenker jeg varme – å tilføre naturelementer og at det føles hjemmekoselig. Jeg elsker den varme fargepaletten. Jeg vil gjerne sette mitt eget preg og det er viktig for meg å finne noe nytt, noe jeg aldri har sett før. Jeg vil gjerne skape noe helt eget, og mange ganger vet jeg hvordan jeg vil ha det, før jeg i det hele tatt vet om det finnes eller er mulig.

Silhouette® gardinen i forskjellige former hjemme hos Ane Louise

Hva falt du for hos Silhouette® gardinen?

Vi lette etter noe annet enn vanlige gardinlengder ettersom det hvite gulvet vårt henleder oppmerksomheten mot støv og skitt. Fordelen med de hvite gulvene er at vi ser alt støvet og kan gjøre noe med det. Så tanken er jo god!

Det jeg falt for i utgangspunktet var faktisk den motoriserte løsningen, som jeg først så på Instagram. Ved å utforske mulighetene på Luxaflex® hjemmeside fant jeg raskt Silhouette®. Jeg falt pladask for enkelheten – at den selv med sin gjennomsiktighet har høy kosefaktor.

Silhouette® gardinen finnes i flere ulike farger. Jeg valgte den som heter Wood Ash, som er varm i fargen og derfor passer perfekt til vår innredning.

Ane Louise bak en Silhouette® gardin Ane Louise bak en Silhouette® gardin

Hva syns du er spesielt smart med PowerView® betjening?

Vi syns det er superkult at alle gardinene våre kan rulles opp samtidig. Så da slipper vi ta et gardin av gangen, og med våre store vindusflater sparer det oss for tid. Og det er jo luksus at vi kan styre dem fra sofaen!

Det er også smart at tidsinstillingen gjør at gardinene går opp om morgenen, akkurat når vi ønsker, og ned på kvelden.

Nysgjerrig på mer om PowerView®?