Gi ditt nybygde hjem personlighet med gardiner

  • 28. april 2023
  • Anne Larsen
  • Tips

Det nybygde hjemmet ditt står endelig ferdig, og du er så klar til å endelig pakke ut alle flyttekassene og begynne å innrede. Nå skal det gå fra nybygg til et koselig hjem. Hva er da den raskeste, og kanskje enkleste, måten å gi hjemmet karakter på? Innred med gardiner! Bli med og se forvandlingen, før og etter gardiner.

Før & Etter gardiner

Den desidert enkleste måten å vise hva gardiner gjør med et hjem er gjennom bilder, før og etter. Forvandlingen er slående. Likevel er gardiner noe som ofte kommer ganske langt ned på prioriteringslisten ved innflytting – er ikke det rart?

Før & Etter gardiner i Lisbeth Beck Mortensens nybygde hus utenfor Århus
Før & Etter gardiner, hos Sidsel Kolind i deres nybygde villa i danske Hinnerup
Før & Etter – gardiner i små hjørner og kroker

Hvordan kan gardiner ha så stor betydning for helheten?

Når man tenker på det, er det ikke så rart. Nyproduserte boliger har som regel store vinduspartier, noe som gjør at gardiner får en stadig viktigere og fremtredende rolle. Et stort, deilig lysinnlipp stiller også krav til innsyn, temperaturregulering, gjenskinn og den herlig koselige følelsen. Ram inn vinduet med gardiner og la dem ta plass – bruk veggene og la gardinene gå fra tak til gulv.

LES OGSÅ: Gardinene skaper harmoni

"Det er en utrolig forskjell! Vi elsker virkelig gardinene. Gjestene våre skryter til og med av gardinene og mener de bidrar til å gjøre huset koselig og gir det mer sjel enn et vanlig nybygg, og det er ingen tvil om at de også hjelper på akustikken, noe som er bra med å store vindusflater som vi har.”

– Sidsel Kolind, nybygg i danske Hinnerup

Før & Etter – gardiner i ulike nivåer hjemme hos Sidsel Kolind

Et nybygd hjem trenger virkelig ikke være sterilt og kjedelig. Ved å velge og henge opp gardiner tidlig i interiørreisen, går hjemmet raskt fra å være upersonlig til et sjarmerende, koselig hjem med mye personlighet uavhengig av hvilken interiørstil du foretrekker. Det handler om å skape varme og dybde, myke opp og runde av.

LES OGSÅ: Innred soverommet med farge

Skreddersydd for en perfekt passform

Det er detaljene som utgjør helheten. Et skreddersydd gardinoppheng kan gjøre all verdens forskjell. Du kan ganske enkelt leke deg med f.eks. draperingsdybde og nivåforskjeller, vinkler, kriker og kroker – og resultatet er alltid like perfekt. Nysgjerrig på hva en av våre Luxaflex® forhandlere kan gjøre for deg?

  • Mange ulike gardinserier
  • Fra transparent til mørkleggende
  • Komplett med gardinskinne/stang
  • Skreddersydd løsning
  • Målt & montert