Innred med vakre og skreddersydde loungegardiner

Hvem vil ikke innrede hjemmet sitt med den siste trenden, loungegardinen! Etter en tid med tomme og åpne vinduer vil vi nå ha lange, bølgende gardiner, gjerne fra tak til gulv. Og det er jammen noe helt spesielt med disse vakre foldene som gir rommet den mykheten som mange av oss lengter etter, akkurat som på hotell.

6 ulike gardinmodeller

Luxaflex® gardinlengder – velg mellom seks vakre gardinmodeller, avhengig om du vil innrede med en gardinstang eller gardinskinne. Den hvite gardinen på bildet heter Wisper og er sydd med Swingbånd for å lage den vakre loungegardinen. Blant de øvrige gardinmodellene finner du blant annet foldegardin og maljegardin.

LES OGSÅ: Velur – en duft av luksus >

Skreddersydde loungegardiner fra vevserien Wisper Skreddersydde loungegardiner fra vevserien Wisper

Skreddersydd, klar for opphenging

Hver gardinlengde skreddersys etter dine mål, gardinmodell og stoff. Du får derfor et helt unikt gardinoppheng å innrede ditt hjem med. Glem tanken på for korte eller for lange gardiner til vinduene dine, en skreddersydd gardin fra Luxaflex® passer perfekt! Det sørger nemlig noen av våre erfarne og dyktige forhandlere for. Noen av dem tilbyr hjemmebesøk med både målservice og montering.

Skreddersydde gardinlengder i kombinasjon med en Duette® gardin Skreddersydde gardinlengder i kombinasjon med en Duette® gardin

Toppkvalitet, siden bare det beste er godt nok

Kolleksjonen er håndplukket, siden bare det beste er godt nok. Du velger fritt og bredt fra en mengde ulike kvalitetsstoffer, fra tynne linstoffer til deilig velur. I kolleksjonen finner du også mørkleggende stoff, perfekt til soverommet hvis du foretrekker å sove i mørket. Samtlige stoffer er dessuten flammehemmende, som en ekstra trygghet. Når du har funnet ditt favorittstoff syr vi den opp til ønsket lengde og bredde.

LES OGSÅ: Innred deg til hjemmekos og avkobling >

Skreddersydd velurgardin i kombinasjon med velursofa Skreddersydd velurgardin i kombinasjon med velursofa