Gjør hverdagen lettere med smarte gardiner

  • Tips, Velvære

Kan gardiner både være flotte og smarte? Hvis du spør programleder og tech-entusiast David Guldager er svaret ja. Hans gardiner står nemlig opp før han selv våkner.

Før ble telefoner primært brukt til å ringe og sende meldinger med. I dag kan vi styre økonomi, musikk, innkjøp, og til og med våre gardiner fra en smarttelefon. Det er noe som faller i god jord hos tech-entusiasten David Guldager.

Intelligente PowerView® gardiner - Formvakre Pebble® fjernkontroll

Få kontroll over hjemmet ditt

Hjemme hos han stiller gardinene seg inn automatisk mens familien sover: “Det er smart for oss å ha gardiner som kan styre seg selv fordi det er noen barn som må legges på bestemte tidspunkt. Med små barn i hjemmet er det hektisk om morgenen og kvelden, så da er det luksus å ha gardiner som gjør jobben selv,” sier han.

Derfor er familien begeistret for PowerView® fra Luxaflex®. Det gir dem mulighet til å stille inn gardinene etter eget behov, via smarttelefon, tablet eller Pebble® fjernkontroll. I PowerView® appen kan man lagre forskjellige scener som passer til familiens døgnrytme.

PowerView® app, et av styringsalternativene til smarte gardiner PowerView® app, et av styringsalternativene til smarte gardiner

Den elegante løsningen

Det er både praktisk i hverdagen, men også smart hvis familien er på ferie og gjerne vil etterlate et inntrykk av at det fortsatt er noen i hjemmet. I tillegg er også løsningen elegant, forteller David Guldager.

«Det å skulle sette sammen det estetiske med det tekniske er ikke lett. Da jeg startet med å teste duppedingser for ti år siden, måtte jeg ta dem med hjem, installere, sette opp, og så var de en del av hjemmet. Nå er løsningene mer eller mindre skjult, og i tillegg setter produsentene fokus på at det skal være flott å se på.»

Et smart hjem

Hør familiens tanker om et smart og intelligent hjem, med PowerView® gardiner.

Alle kan ha nytte av duppedingser

Teknikken fyller mye av David Guldagers hjem, hvor han også kan kontrollere lys og varme. Dette er alle funksjoner som gjør det lettere for den travle barnefamilien å få hverdagen til å gå rundt. Du trenger ikke å være en teknisk ekspert som han, for å holde kontroll på alt.

«Et smart hjem for oss, er et hjem vi ikke trenger å tenke så mye over. Noen av oss er mer tekniske enn andre, og derfor krever det at tingene er selvkjørende og automatiserte,» forteller han.

LES OGSÅ: Gardiner for deg som elsker dingser >

David og Louise Guldager, her foran Luxaflex® smarte gardiner David og Louise Guldager, her foran Luxaflex® smarte gardiner

David Guldager

David Guldager er digital trend-ekspert og programleder som blant annet er kjent fra Go’ Morgen Danmark, hvor han i mange år har vært fast ekspert. Han er gift med Louise Guldager, som står bak bloggen Guldlog.

Nysgjerrig på mer om intelligente gardiner?