Skaper atmosfære og sprer et mykt lys

  • 24. mars 2023
  • Anne Larsen
  • Velvære

Gjør hjemmet klart for årets lyse måneder og ta brodden av sterkt sollys. Med Silhouette® gardiner kan du nyte et behagelig lys, utsikt og privatliv – alt på en og samme tid.

Men ikke nok med det! Visste du att Silhouette® gardinen også beskytter gulvene og møblene dine mot UV-stråling? Her har vi samlet alle de forskjellige fordelene med vårt mest sofistikerte gardin:

Silhouette® gardin åpen og lukket Silhouette® gardin åpen og lukket

Nyt filtrert dagslys

Kolleksjonen inneholder et vakkert utvalg eksklusive vev, som alle filtrerer dagslyset og sprer et mykt lys videre inn i rommet. Fargepaletten går fra hvitt til svart og jordnære nyanser.

De horisontale lamellene ser nesten ut til å sveve mellom de to transparente vevene som filtrerer og sprer et jevnt lys i rommet.

Vinkle lamellene for å slippe inn mer eller mindre lys.

Unngå solblekede gulv og møbler Unngå solblekede gulv og møbler

Slipp solbleket interiør

Silhouette® gardinen bidrar til å beskytte gulv, møbler, tepper og malerier mot solens sterke strålar uten å gå på bekostning av lys og utsikt. De to transparente vevene gjør det mulig.

Gardinen bidrar også til å holde innetemperaturen i sjakk uten å måtte stenge ute alt lyset – et skikkelig pluss på varme solskinnsdager.

LES OGSÅ: De store vinduspartiene ga fra seg så mye varme at vi ikke kunne være i stua

Silhouette® med ClearView™ vev Silhouette® med ClearView™ vev

Klar sikt

I kolleksjonen finner du også knapt merkbare, flortynne vev som gir enda bedre utsikt. Perfekt når vinduet ditt vender mot vakre omgivelser som du ikke vil skjerme av. Disse vevene går under navnet ClearView™.

Til tross for de tynne vevene får du likevel tilstrekkelig UV-beskyttelse, samtidig som innetemperaturen holdes komfortabel ved å holde varmen ute en varm sommerdag.

Bekvemmeligheten med et smart hjem

Gode nyheter for Smart home-entusiaster som ønsker å få mest mulig ut av sine eksklusive gardiner: kolleksjonen finnes med det smarte PowerView® Automation styringssystemet. Du vinkler lamellene, hever og senker gardinen fra mobilen, Pebble® fjernkontroll eller via talekommando koblet til ditt Smart home-system. Du trenger ikke engang være hjemme for å justere gardinene.

Ikke en fan av hjemmeautomatisering? Velg i stedet SmartCord® eller LiteRise® for å betjene gardinen.

LES OGSÅ: Et hjem fylt med personlighet

Monteringsservice og vedlikehold

Overlat måltaking og montering til en av våre mange Luxaflex® forhandlere som driver med dette daglig – for et utmerket resultat.

Hold Silhouette® gardinen din fresh lenger ved å tørke av den regelmessig med en støvkost eller en støvsuger på lav effekt. Flere rengjøringstips for din Silhouette® gardin: