Smarte PowerView® Hub 2.0

Vår Hub 2.0 fra 2018 byr på nye, spennende funksjoner, fremfor alt kan gardinene dine nå bli en del av ditt Home Automation system på en enklere måte.

Med en ny og formsikker design og wifi-oppkobling kan den nye Hub 2.0 plasseres hvor som helst i hjemmet ditt. Med bedre rekkevidde og nye tilpasningsmuligheter er dette en av våre mest spennende oppgraderinger.

Formsikker design

Vår tidligere Hub var kabelstyrt og dermed måtte Huben plasseres i nærheten av modemet. Den nye Hub 2.0 kobles på ditt wifi. Med høyere mobilitet kan Huben med fordel plasseres nærmere gardinene dine. Den nye runde, hvite designen er dessuten stilren og smelter inn i interiøret. Du kan fortsatt koble den nye Hub 2.0 med kabel til modemet om du vil, men det er ikke nødvendig.

PowerView® Hub 2.0 PowerView® Hub 2.0

Bedre kompabilitet

Neste store fordel med Hub 2.0 er at den kan kobles med ditt Home Automation system i større utstrekning og enklere enn tidligere. Tidligere Hub måtte kobles via IFTTT. Nå fungerer Huben med både Google Home og Amazone Alexa, og er dessuten forberedt for Apple Home Kit og venter på godkjennelse hos dem (som forhåpentligvis kommer innen utgangen av 2018).

De fleste Home Automation system fungerer kun på engelsk, men den 24. oktober lanserte Google Home norsk språk. Det innebærer at du en herlig lørdagsmorgen kan si ”Hei Google, trekk opp gardinene mine” for at gardinene dine automatisk skal gå opp og slippe inn dagens første lys!

Motorisert Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up Motorisert Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up

Til deg med Hub 1.0 som vil oppgradere

Du kan føre over alle innstillingene fra tidligere Hub til Hub 2.0 via kabel.

Når du kobler dem sammen vil Huben spørre deg om du vil synkronisere innstillingene dine, for eksempel forhåndsinnstilte scener osv. Etter ca. 5 minutter skal overføringen være klar og du kan koble fra den gamle Huben og fortsette som vanlig med den nye, men med alle de nye spennende funksjonene.

Motoriserte Silhouette® gardiner med PowerView® Motoriserte Silhouette® gardiner med PowerView®

PowerView® forsterker er også oppgradert

Iblant er det nødvendig å forbedre signalet fra Hub til gardin, f.eks. ved lange avstander eller tykke vegger, derfor finnes PowerView® forsterker.

Den tidligere forsterkeren fungerer fortsatt med nye Hub 2.0, men den nye forsterkeren byr på flere tekniske fordeler. En ting er at den kan lyse i syv ulike farger. I PowerView® App stiller du inn farge, lysstyrke etc. under scener, akkurat som med gardinene dine!

LES OGSÅ: Gardiner for deg som elsker dingser >

PowerView® forsterker i nytt, lekkert design PowerView® forsterker i nytt, lekkert design

Velkommen inn til en av våre forhandlere og opplev PowerView® på stedet.