Årets farve: Tranquil Dawn – Leken fargeglede

Denne allsidige og beroligende fargen gir en følelse av positivitet. Sammen med himmelblå, eksotiske korallfarger og kraftfulle gule toner skaper den glede, optimisme og energi. Kombiner ensfargede og moderne mønstre for å skape en elegant, men leken og frisk stil.

Årets farve: Tranquil Dawn – Leken fargeglede

Finn balansen

Disse muntre fargene kan løfte stemningen i et hvert rom. Bruk dem i passe doser for å skape en fargepalett tilpasset egen personlighet og stil.

1. Velg en dominerende farge som skal brukes som grunntone.

2. Legg til en komplementær farge for å skape en fin balanse.

3. Velg en dristig aksentfarge for å fremheve egenskaper eller detaljer.

LES OGSÅ: Tranquil Dawn – en ny måte å hilse dagen på >

Årets farge, Tranquil Dawn, passer perfekt sammen med denne lekne fargepaletten Årets farge, Tranquil Dawn, passer perfekt sammen med denne lekne fargepaletten
Luxaflex® Duette® gardiner - Nydelige gyldne toner til ditt interiør

Dynamiske effekter

Disse fargetonene tilfører rommet en beroligende effekt som en motvekt til vår moderne livsstil. Kombiner dem med diffuse, grafiske former eller teksturer for å få en ekstra dybde i interiøret.

Luxaflex® persienner - Lekne farger i vakker kombinasjon med årets farge, Tranquil Dawn

I vinduet

Naturlig lys er den beste måten å ønske vårens vakre fargetoner velkommen på. Med Luxaflex® allsidige gardinløsninger kan du kontrollere innsyn, utsyn og lysinnslipp akkurat slik du ønsker.

Luxaflex® plisségardin Luxaflex® plisségardin

Hvorfor Luxaflex®?

Din lokale Luxaflex® forhandler er kunnskapsrik på farge og lys, og hjelper deg med råd og inspirasjon til hjemmet og vinduene dine. Her kan du se et hav av farger og vev, samt de nyeste trendfargene.

Nyanser av årets farge, Tranquil Dawn Nyanser av årets farge, Tranquil Dawn