Tranquil Dawn – en ny måte å hilse dagen på

Tranquil Dawn fanger inn stemningen i det nye tiåret og er den etterlengtede fargen for 2020. Denne lekne fargen endres med omgivelsene og setter et rolig og moderne preg på hjemmet ditt. Ta en titt på gardinene våre for inspirasjon til hvordan du kan oppdatere interiøret med den myke og dempede fargen.

Naturlig skjønnhet

Når lyset endrer seg i løpet av dagen, endres fargen diskret og viser mer av de grå, blå eller grønne undertonene og fanger stemningen i omgivelsene.

Årets farge: Tranquil Dawn Årets farge: Tranquil Dawn

Skiftende lys

Grønne og blå toner passer perfekt til å dempe sterkt lys. Fargene demper solstrålene og gjør et ubehagelig, lyst rom til et rolig og fredelig sted. Det er perfekt hvis du vil stenge den hektiske verden ute.

LES OGSÅ: Gardinfargen påvirker ditt velvære >

Årets farge Tranquil Dawn på Luxaflex® Plisségardin Årets farge Tranquil Dawn på Luxaflex® Plisségardin

Alt ligger i detaljene

Når den brukes på den dominerende gardinen, kan denne behagelige grønnfargen senke tempoet i hverdagen og skape et rolig og avslappende miljø. Men hvis du bruker den sammen med litt oransje eller gult, blir den energisk og morsom.

Luxaflex® Plisségardin i en nyanse av årets farge Tranquil Dawn Luxaflex® Plisségardin i en nyanse av årets farge Tranquil Dawn

Kontraster

Legg til elementer i brent umbra, brunt og messing for å skape en elegant og moderne stil som føles kreativ og inspirerende. Du kan også matche med rosa toner med lignende dybde for en stilig, hjemmekoselig og naturlig stil.

Årets farge Tranquil Dawn

Ta en titt på våre gardiner for å hente inspirasjon til hvordan du kan oppdatere ditt interiør med denne dempede fargen.

Hvorfor Luxaflex®?

Din lokale Luxaflex® forhandler er kunnskapsrik på farge og lys, og hjelper deg med råd og inspirasjon til hjemmet og vinduene dine. Her kan du se et hav av farger og vev, samt de nyeste trendfargene.