Velur – en duft av luksus

Velur har en luksuriøs følelse det er vanskelig å slå. Bare ved å bytte ut noen få interiørdetaljer i hjemme til velur skaper en følelse av luksus.

Vakre farger i velur

Velur har den fordelen, bortsett fra mykheten og luksusen, at den gir et levende inntrykk. Det er perfekt for litt mer vågale farger. Hvitt, beige, grått og svart er fint det, men velur i f.eks. blå, pudderrosa, grønn og lilla gir virkelig det lille ekstra.

Til venstre i bildet; et utvalg vakre velurvev fra Luxaflex® sin kolleksjon Til venstre i bildet; et utvalg vakre velurvev fra Luxaflex® sin kolleksjon

I Luxaflex® kolleksjon med skreddersydde velurgardiner finner du 24 herlige farger, alle ØkoTex-merket og flammehemmende. Hver og en velurgardin er av høy kvalitet og har en tetthet som hjelper til med å dempe lyset i rommet.

Bortsett frå velurgardiner inneholder Luxaflex® gardinkolleksjon av alt fra transparente til mørkleggende vev. Det finnes dessutan reflekterende vev og de med lysdempende egenskaper. Felles for hele kolleksjonen er den høye kvaliteten som kommer med hver skreddersydd gardinlengde, som også gjør at du får gardinen din sydd eksakt etter dine mål, akkurat som Luxaflex® øvrige solskjermingsalternativ.

Bortsett frå at du får måltilpassede gardinlengder velger du mellom fem ulike sømmodeller, som for eksempel maljegardin, loungegardin og klassisk foldegardin.

Nysgjerrig på mer om kolleksjonen, hvor du kan kjøpe og oppleve den med egne øyne?

Skreddersydd velurgardin i kombinasjon med velursofa Skreddersydd velurgardin i kombinasjon med velursofa