Veiledning

Ofte stilte spørsmål

Spørsmålene er mange, og vi har derfor valgt å samle de mest stilte spørsmålene og svarene på en side. Det gir deg en rask oversikt over om spørsmålet ditt har blitt stilt før, slik at du får et umiddelbart svar.

Ofte stilte spørsmål

Forhandlerens kunnskap og service

Våre kunnskapsrike forhandlere er eksperter innen skreddersydde Luxaflex® gardiner. De hjelper deg med å realisere idéene dine og gir deg kompetente råd.

Forhandlerens kunnskap og service

Oppmåling

Er du usikker på hvordan du måler vinduet ditt for at det skal bli riktig; velkommen til siden som gir deg gode råd om hva du bør tenke på ved måltaking. Selvfølgelig hjelper også våre profesjonelle forhandlere deg med dette.

Oppmåling

Montering

Vil du vite hvordan du monterer et gardin fra Luxaflex® så har du kommet riktig. På denne siden har vi samlet våre monteringsinstruksjoner under forskjellige produktkategorier, slik at du raskt og enkelt kan finne det du leter etter.

Montering

Rengjøring

På denna siden kan du som lurer på hvordan du best tar vare på din Luxaflex® gardin finne informasjon om rengjøring og generelt vedlikehold. Hver produktgruppe har sin egen anvisning og du klikker bare inn på instruksjonen som gjelder ditt produkt.

Rengjøring

Priser

Sammen med din forhandler går du gjennom de alternativene, modellene og vevene du ønsker, og ditt skreddersydde gardin begynner å ta form. Her lister vi opp anbefalte fra-priser slik at du får en idé om hva et skreddersydd gardin koster.

Priser

Luxaflex® Gardinguide

Luxaflex® Gardinguide er et perfekt verktøy når du ikke helt har bestemt deg, eller når du ikke vet hva du skal velge til vinduene dine. Etter tre enkle trinn, vil du få forslag til passende gardiner, basert på dine ønsker og behov.

Luxaflex® Gardinguide