Veiledning

På denne siden finner du svarene på det meste når det kommer til FAQ, montering, måltaking og rengjøring. Et samlingssted med svar på de fleste spørsmål du måtte ha, med andre ord.

Forhandlerens kunnskap og service

Forhandlerens kunnskap og service

Våre kunnskapsrike forhandlere er eksperter innen skreddersydde Luxaflex® gardiner. De hjelper deg med å realisere idéene dine og gir deg kompetente råd.

Forhandlerens kunnskap og service
Sjekkliste

Sjekkliste når du skal velge nye gardiner

For at ditt besøk hos en Luxaflex® forhandler skal gå så greit som mulig, er det en fordel om du har tenkt gjennom noen punkter på forhånd, slik at vi kan gi deg best mulig råd.

Sjekkliste
Priser

Hva koster nye gardiner?

Sammen med din forhandler går du gjennom de alternativene, modellene og vevene du ønsker, og ditt skreddersydde gardin begynner å ta form. Her lister vi opp anbefalte fra-priser slik at du får en idé om hva et skreddersydd gardin koster.

Priser
Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Spørsmålene er mange, og vi har derfor valgt å samle de mest stilte spørsmålene og svarene på en side. Det gir deg en rask oversikt over om spørsmålet ditt har blitt stilt før, slik at du får et umiddelbart svar.

Ofte stilte spørsmål
Oppmåling

Oppmåling

Er du usikker på hvordan du måler vinduet ditt for at det skal bli riktig; velkommen til siden som gir deg gode råd om hva du bør tenke på ved måltaking. Selvfølgelig hjelper også våre profesjonelle forhandlere deg med dette.

Oppmåling
Montering

Montering

Vil du vite hvordan du monterer et gardin fra Luxaflex® så har du kommet riktig. På denne siden har vi samlet våre monteringsinstruksjoner under forskjellige produktkategorier, slik at du raskt og enkelt kan finne det du leter etter.

Montering
Rengjøring

Rengjøring

På denna siden kan du som lurer på hvordan du best tar vare på din Luxaflex® gardin finne informasjon om rengjøring og generelt vedlikehold. Hver produktgruppe har sin egen anvisning og du klikker bare inn på instruksjonen som gjelder ditt produkt.

Rengjøring