Veiledning

Bestill brosjyre

Våre inspirasjonsbrosjyrer er fylt med gode råd, tips og idéer. Du får raskt en følelse for hvilken gardin som ligger i tiden.

Bestill brosjyre

Last ned brosjyre

I våre inspirasjonsbrosjyrer finner du lekre bilder, innredningstips, kreative idéer og smarte gardinløsninger. Brosjyrene er den perfekte introduksjonen til vår Luxaflex® verden.

Last ned brosjyre

Ofte stilte spørsmål

Mer informasjon om Montering, Barnesikkerhet, Mørkleggende,Energieffektivitet

Ofte stilte spørsmål

Montering

Vi er sikre på at du vil sette pris på våre produkter og nyte dem uten problemer i mange år. Alle våre produkter har 5 års garanti.

Montering

Oppmåling

Luxaflex® anbefaler å bruke en fagmann som kan utføre oppmåling og montering av gardinene dine, for å få riktig passform og funksjon.

Oppmåling

Rengjøring

Vi er overbevist om at du ha glede av din Luxaflex® gardin i mange år fremover, som har fem års garanti. For å vedlikeholde din Luxaflex® gardin best mulig kan du laste ned den rengjøringsanvisningen som gjelder ditt produkt.

Rengjøring

Luxaflex® Gardinguide

Bruk Gardinguiden som du vil, og få mer kunnskap når du skal kjøpe gardiner.

Luxaflex® Gardinguide

Priser

Alle Luxaflex® produkter skreddersys etter dine ønsker, det finnes altså ikke et ferdig produkt, eller et standardprodukt, å gå ut fra. Gardinen din kommer først til liv når du, sammen med en Luxaflex® forhandler, har gått gjennom de tilvalgene, modeller og vev som finnes og ...

Priser