Historien om Luxaflex®

Det er mer enn 60 år siden Joe Hunter og Henry Sonnenberg grunnla sin virksomhet; “Hunter Douglas Machinery Corporation”, for å utvikle en innovativ støpe- og produksjonsprosess for lettvektsaluminium.

De begynte å planlegge noe veldig nytt og veldig annerledes. Et produkt som kom til å endre solavskjerming fullstendig: Aluminiumpersienner.

Innovasjon i går og i dag

Disse persiennene ble introdusert i Europa i 1951 under merkenavnet Luxaflex®. Persiennens fremragende design og praktiske funksjonalitet gjorde at de raskt ble en “må-ha” til vinduene. Siden den gang og helt til i dag har Luxaflex® fortsatt å innføre nye, banebrytende produkter som de unike, prisbelønte Duette® gardiner og Silhouette® gardiner.

Duette® gardiner - Silhouette® gardiner

Eksklusive skreddersydde produkter

Skreddersydde Luxaflex® produkter laget etter mål bringer liv til rommene. Hjemmet ditt bader i naturlig lys og gir komfortabel isolering mot varme og kulde. Med inspirerende design, innovative betjeninger og kvalitet vevd inn i hver enkelt gardin vil du alltid være sikker på at du har gjort det riktige valget for ditt hjem og din stil.

Formgitt med tanke på sikkerhet

Luxaflex® tilbyr også et bredt utvalg av innovative betjeningssystemer for enkel, trygg og barnesikker betjening. Fra vår prisbelønte SmartCord® og LiteRise® til motoriserte betjeningssystemer har du et komplett utvalg.

Finn ut mer om våre betjeningssystemer her.

Hos din Luxaflex® forhandler

For å sørge for at hver kunde finner sin perfekte gardin, og får en så god handleopplevelse som mulig, selges Luxaflex®produkter gjennom et nettverk av forhandlere med profesjonelle eksperter som vil veilede deg i gardinvalget.

Våre eksperter vil alltid svare på spørsmål og gi deg den veiledningen du trenger. Noen av våre forhandlere tilbyr hjemmebesøk med veiledning, oppmåling og profesjonell montering.

Finn din forhandler.

Bærekraftighet og sosialt ansvar

Vi er forpliktet til å fremstille miljøvennlige og bærekraftige produkter, og til å hjelpe kunder med å spare energi på en naturlig måte.

Finn ut mer om energibesparende gardiner her.