Forhandlerens kunnskap og service

Gode råd fra eksperter med mange års kunnskap

Vi anbefaler varmt å få bistand av en ekspert når du skal anskaffe nye skreddersydde gardiner.

Dette er også grunnen til at vi kun selger Luxaflex® produkter via et bredt nettverk av uavhengige spesialister med showroom og mange års erfaring med å veilede deg til riktig gardinløsning.

Luxaflex® showroom Luxaflex® showroom

Hvorfor velge en Luxaflex® forhandler?

Våre dyktige forhandlere er eksperter innen skreddersydde Luxaflex® gardiner.

Hos en forhandler får du hjelp til å realisere idéene dine og får svar på spørsmål om for eksempel lysstyring, skjerming og sikkerhet.

De mange valgene kan virke uhåndterlig, men sammen med din Luxaflex® forhandler vil det være enkelt å ta en riktig beslutning, som vil vare i mange år fremover.

Luxaflex® kolleksjoner Luxaflex® kolleksjoner

Alt er basert på dine behov

Det første og viktigste trinnet er å lytte til dine egne behov og idéer.

Fra mørkleggende løsninger til soverommet, til skjerming av sørvendte vinduer eller for å begrense innsyn – din Luxaflex forhandler hjelper deg med å skisse opp dine behov og foreslår deretter den beste løsningen.

Denne personlige servicen er et must fordi Luxaflex® gardiner først produseres når du har tatt de valgene du ønsker. Resultatet er et unikt skreddersydd gardin av høy kvalitet, perfekt tilpasset ditt hjem og dine vinduer. Et gardin å glede seg over i mange år fremover med andre ord.

Duette® Dag- & Nattgardin Duette® Dag- & Nattgardin

Bekymringsløst kjøp

Å velge nye gardiner byr både på glede og nye oppdagelser.

Hos forhandleren har du muligheten til å bla gjennom alle Luxaflex® kolleksjonene og se gardinene i reell størrelse. Kjenn på de forskjellige materialene og prøv de forskjellige betjeningsalternativene for å finne din favoritt.

Luxaflex® shop in shop er fylt med inspirasjon, slik at du lettere kan se hvordan et rom og et vindu endres med de rette gardinene.

Din Luxaflex® forhandler tar seg av deg, hvert steg på veien!

Smarte PowerView® Automation Smarte PowerView® Automation

Smarte gardiner

Innovasjoner står høyt på Luxaflex® agendaen.

I tillegg til bærekraft og sikkerhet, er innovasjoner en viktig del av arbeidet vårt fremover. Derfor tilbyr Luxaflex® både skreddersydde funksjonelle gardiner og intelligente gardiner som valgfritt kan kobles til ditt Smart Home system.

Våre smarte gardinmodeller går under navnet PowerView® Automation, som er kompatibelt med f.eks. Google Assistant, Apple HomeKit og Amazon Alexa.

Du opplever PowerView® Automation hos en av våre mange forhandlere over hele landet.

Profesjonell måltaking

Hvert vindu har sine særegenheter.

Korrekt måltaking er et must for at gardinen skal passe perfekt. Det er enda viktigere når gardinen er skreddersydd etter dine oppgitte mål, noe som også er en grunn til å få hjelp av en Luxaflex® ekspert. Mange av våre forhandlere tilbyr hjemmebesøk der måltaking, men også f.eks. himmelretning, innsyn, ønsket funksjon og fargeprøver er temaer for dagen.

Måltaking er viktig for å sikre best mulig lysstyring, mørklegging eller skjerming.

Montert og klar

Så snart de nye gardinene dine er produsert og klare for montering, kommer din lokale forhandler hjem til deg.

I tillegg til et ferdig montert gardin får du også en gjennomgang av hvordan du betjener din Luxaflex® gardin. Så er det bare å lene seg tilbake og nyte utsikten!

Personlig service

Enten det er en gardin eller et helt hjem – forhandlerne våre er her med gode råd og personlig service.

Det er i disse trinnene vi sørger for at du kan glede deg over kvalitet, funksjon og stil, som også er den store forskjellen når du velger en Luxaflex®, skreddersydd etter dine behov.

Finn din Luxaflex® forhandler for å ta skrittet nærmere dine drømmegardiner.

Ofte stilte spørsmål