Dag & Natt gardin

Luxaflex® Dag & Natt gardin er to gardiner i ett og fås både med enkel plisségardin og dobbel, det vil si Duette®. Du velger to vev med hver sin funksjon – perfekt til sove- og barnerom eller hjemmekinoen. Du kan ha et transparent vev for bruk på dagtid og et tett vev som mørklegger når det er behov for det.

Dag & Natt gardin i soverommet

Et gardin med Dag & Natt funksjon, det vil si to ulike vev i en og samme gardin, er et utmerket valg i soverommet fordi du kan velge et mørkleggende vev nattestid og et transparent vev dagtid. Det transparente vevet slipper dagslyset inn i rommet mens det skjermer for direkte innsyn. Dag & Natt gardinen krever ikke mer plass enn et vanlig gardin.

Gardin Dag & Natt på film

Nedenfor ser du Dag & Natt gardin med en mørkleggende og et transparent Duette® vev med to ulike betjeninger; SmartCord® og LiteRise®. Dag & Natt gardiner er også tilgjengelig med kombinasjonen Duette®/Plissé eller Plissé/Plissé.

Les mer om Luxaflex® plisségardiner og Duette®.


Gardin Dag og Natt med SmartCord®
Gardin Dag og Natt med LiteRise®

Mer om Luxaflex® Dag & Natt i vår gardinguide

Vi vet at det kan være vanskelig å finne veien i gardinjungelen – det er derfor Luxaflex® Gardinguide er tilgjengelig! Denne guiden gir deg, gjennom tre enkle steg, svar på hvilket gardin som passer best til dine ønsker og behov. I tillegg kan du lese om forskjellige gardintyper, få inspirasjon og nyttig kunnskap om gardiner - en hjelp på vei rett og slett.

Klikk her og gå direkte til Luxaflex® Gardinguide