Betjening

Motoriserte eller manuelle systemer?

Vi kan tilby gardiner med så mange enkle og problemfrie betjeningsmåter, så du kan være helt sikker på å finne det som passer perfekt for nettopp ditt hjem.

Hos Luxaflex® er barnesikkerhet en topprioritet. Å gjøre produktene våre tryggere for hjem med spedbarn og småbarn er en integrert del av vår designfilosofi. Last ned vår gratis brosjyre om barnesikkerhet. Din lokale Luxaflex®-forhandler vil rådgi og hjelpe deg til å ta det rette valget for vinduet ditt og hjemmet ditt.

PowerView® Motorisering

Styr gardinene dine via smarttelefon, nettbrett eller fjernkontroll. PowerView® App laster du enkelt ned på din smarttelefon og/eller ditt nettbrett. App’en gir deg en unik mulighet for å plassere gardinene i ønsket posisjon, direkte fra sofaen eller der du er. Via RemoteConnect kan du også styre gardinene selv når du er på ferie, slik at hjemmet vil se bebodd når du ikke er hjemme. Perfekt kontroll over lysinnslipp, innsyn og sikkerhet – både når du er hjemme og borte.

Tilgjengelig i

SmartCord®

Vår unike design har en trekksnor som trekkes tilbake, noe som lar deg heve og senke gardinen uten lange, rotete og farlige snorer som kan utgjøre en fare for barn og husdyr.

Tilgjengelig i

LiteRise®

Med vårt snorløse system LiteRise® kan du bare presse lett opp med hånden for å heve gardinenen og trekke ned for å senke den. Gardinene blir akkurat der du setter dem.

Tilgjengelig i

Top-Down/Bottom-Up

Åpne fra toppen eller bunnen, eller sett gardinen et sted midt imellom. Skap den perfekte balansen mellom mot innsyn og naturlig lys.

Tilgjengelig i

Skylight

Styr lyset og varmen ovenfra med enkel betjening spesielt designet for takvinduer. Nyt naturlig lys med ekstra lyskontroll for takvindusåpninger slik at du får mindre gjenskinn i TV- og dataskjermer.

Tilgjengelig i

Sveiv eller stang

Skyv lamellgardiner og andre Luxaflex® produkter helt uten anstrengelser med en sveiv eller betjeningsstang som kan skyve og vinkle gardinen i en enkel operasjon.

Hurtigutløsende snorlåser

De er montert som standard på mange Luxaflex® gardiner, og disse låsene brytes opp og går fra hverandre når de blir utsatt for belastning.

Snoretrekk og kjeder

Hvis du foretrekker en snor eller en endeløst kjede, heves barnesikkerheten med ekstra sikkerhetsinnretninger. Alle Luxaflex® produktene leveres med en sikkerhetsinnretning for snor eller kjede.