Luxaflex® gardiner, en skreddersydd service

Hvorfor velge Luxaflex® skreddersydde gardiner?

Gardiner med perfekt passform og høy kvalitet

Når du investerer i en Luxaflex® gardin er du garantert kvalitet, unik design og enestående håndverk.

Vår oppmerksomhet på detaljer er det som skiller oss fra mengden. Omsorg dedikert hver eneste skreddersydde gardin. Når du velger et av våre gardiner til hjemmet, setter vi vår ære i å levere et produkt du har glede av i mange år fremover.

Skreddersydd etter dine ønsker

Hvert gardin er produsert individuelt, basert på dine spesifikke ønsker og behov, av nøye utvalgte materialer. Fra vakre vev til eksklusive mønstre og slitesterke materialer – en Luxaflex® gardin har et unikt utseende, skreddersydd til din livsstil.

Det er det som gjør at Luxaflex® skiller seg ut.

Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up

Luxaflex® hengivenhet

Vi har viet 70 år til å studere lysets egenskaper ved vinduet, oppdage nye måter å konvertere lys på, skape gardiner med optimal skjerming og tenke på å spare energi i hjemmene våre.

Og derfor selger vi produktene våre gjennom et spesialisert nettverk av uavhengige forhandlere, som hver er ekspert på gardinene våre.

Automatisert gardin Automatisert gardin

Det ligger en stor forskjell i vårt design

Vi synes selvsagt at god design skal være en vakker opplevelse. Men våre unike og skreddersydde gardiner er så mye mer. Våre gardiner gir fantastiske muligheter til å regulere lysinnslipp, de isolerer hjemmet ditt mot varme og kulde for samtidig å spare energi, de beskytter dine møbler mot skadelig UV-stråling og bedrer akustikken i rommet gjennom sine lydabsorberende egenskaper.

Sist, men ikke minst, gjør våre avanserte betjeningssystemer betjeningen av gardinene til en ren nytelse - hver dag.

Gardiner i eksklusivt og unikt design Gardiner i eksklusivt og unikt design

Eksklusive kolleksjoner og inspirerende innovasjoner

Helt siden vi skapte aluminiumsgardinern har Luxaflex® vært synonymt med nye spennende produkter.

Vi har siden introdusert unike gardiner som Duette® og Silhouette®. Begge med eksklusiv design og spennende vev som har endret menneskers syn på hva en gardin egentlig er – og kan være.

Vi har skapt en helt ny verden av valgfrihet innen boliginnredning. Og hver eneste av våre vakre gardiner er skreddersydd for å passe deg og ditt hjem, og i tillegg med fem års garanti.

Showroom med gardinene våre Showroom med gardinene våre

Våre medarbeidere er like spesielle som våre produkter

Hos din lokale forhandler finner du godt trente og kunnskapsrike eksperter, med mange års erfaring i å gi deg råd som kunde. De bruker mer enn gjerne tid på å vise deg produktene våre, og du kan selvfølgelig se, ta og føle på de ulike vevene. I tillegg kan du prøve våre unike betjeningssystemer. Spørsmål er til for å stilles - så benytt sjansen.

En Luxaflex® forhandler tar seg av hele prosessen fra hjemmebesøk og måltaking, til monterte og ferdige gardiner. Alt for å sikre at du blir helt fornøyd med kjøpet.

Luxaflex® finnes som store og små gardiner Luxaflex® finnes som store og små gardiner

Profesjonell måltaking og montering

Når du har bestemt deg for valg av gardin, kommer din forhandler hjem til deg og tar mål. Det tas også en ekstra sjekk på at gardinvalget samsvarer med dine lys- og avskjermingsbehov. Dette for å sikre at ditt skreddersydde gardin oppfyller dine forventninger. Neste steg er produksjon av din unike gardin.

Dagens moderne vinduer finnes i en mengde størrelser og forskjellige former, for å gi hjemmet et nytt designelement. Dette stiller krav til gardinene dine. I våre kolleksjoner finnes det stort sett en gardin for et hvert vindu, store som små gardiner, uavhengig av uvanlig form eller størrelse – alt fra høyt til lavt, bredt til smalt. Selv skrånende, vippende og runde vinduer har en passende gardinmodell i våre kolleksjoner.

Og alt dette stiller selvfølgelig også krav til måltaking og senere også montering av gardinene dine. Noe mange av våre Luxaflex® forhandlere spesialiserer seg på.

Gardiner fra vår Duette® kolleksjon Gardiner fra vår Duette® kolleksjon

Hva koster så et skeddersydd gardin?

Fordi hvert Luxaflex® gardin er skreddersydd og tilpasset dine unike ønsker og behov, er det ikke helt enkelt å svare på hva et skreddersydd gardin koster uten å besøke en forhandler. Det er i butikken det skreddersydde gardinet tar form og vokser til det som blir ditt nye gardin – her henter du inspirasjon, blar gjennom våre mange vev-kolleksjoner, opplever våre ulike gardinmodeller og betjeningsmuligheter. Du får råd og hjelp basert på forholdene i vinduene dine og selvfølgelig dine øvrige preferanser.

Vi forstår at pris er en viktig faktor, så for at du skal få en indikasjon på hva et gardin koster, har vi listet opp våre forskjellige gardinmodeller med et mål og fra pris.

Gardiner stue Gardiner stue

Forskjellen med Luxaflex®

Alt vi gjør gjør vi for at du skal ha glede av dine gardiner i lang tid fremover.

Forskjellen mellom å velge et skreddersydd Luxaflex®gardin som er unikt laget for vinduene dine og i henhold til dine preferanser, sammenlignet med et standardprodusert gardin fra butikkhyllen med begrensede valgmuligheter, er de mange årene du kan glede deg over gardinene og bærekraftig valg.

Du kan føle deg trygg på valget ditt, fra første kontakt med din lokale forhandler, til profesjonell måltaking og problemfri montering.

Bestill rådgivning hos din lokale forhandler for å starte reisen mot drømmegardinene.