Lystette gardiner

Viktigheten av å sove godt

Både kvelds- og morgensolen kan være forstyrrende og påvirke søvnen negativt. Lystette gardiner er derfor en viktig del av innredningen på et soverom. De stenger ute både lys og varme ute slik at du er sikret optimale soveforhold i et mørkt og temperert soverom.

Lystette Duette® gardiner soverom Lystette Duette® gardiner soverom

Gardintyper som mørklegger

Det er ingen grunn til å gå på akkord med innredningen når du velger lystette gardiner til soverommet. Selv blendingsgardiner i lyse nyanser gir effektiv mørklegging. Den mørkleggende effekten har ingenting med fargen på veven å gjøre. Luxaflex® har flere ulike gardintyper som fås med mørklegging. Velg mellom:

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Lystett rullegardin Lystett rullegardin

Lystette rullegardiner

Rullegardiner er en klassiker på soverommet, og det er ikke uten grunn. Gardinens enkle design er fin i seg selv men kan også enkelt kombineres med lange, bølgende stoffgardiner. Rullegardiner fås i mange flotte farger og er dessuten et rimelig valg.

Det mørkleggende vevet i rullegardiner sørger for at lyset utenfra dempes. Det kan imidlertid alltid være noe lys som slippes inn på sidene av rullegardinen. Er du veldig lysfølsom kan du velge en kassettmodell med lister på sidene som reduserer lysspaltene.

Duette® mørkleggingsgardin, modell Top Down/Bottom Up Duette® mørkleggingsgardin, modell Top Down/Bottom Up

Duette® stenger lyset ute

De elegante Duette® gardinene med mørklegging er et populært valg. Modellen stenger effektivt av for lyset og er designet for å gi minimalt lysinnslipp i sidene. Duette® er også tilgjengelig i Dag/Natt modellen hvor gardinen har to forskjellige vev. Et mørkleggende vev for bruk om natten og et transparent vev som filtrerer lyset og begrenser innsyn på dagtid. For å få den absolutte og ultimate mørkleggingsgardinen, velg LightLock™ – en funksjon med diskrete sidelister som blokkerer sidelyset. LightLock™ er tilgjengelig til både Duette® og plisségardiner.

En annen fordel med Duette® er gardinens isolerende effekt som holder rommet kjøligere om sommeren og varmere om vinteren.

Velg Top Down/Bottom Up

Hvis du velger betjeningen Top Down/Bottom Up til dine Duette® gardiner, får du en usedvanlig fleksibel gardin som både kan justeres i toppen og bunnen. Når vekkerklokken ringer, kan du slippe lyset inn i den øvre delen av vinduet, slik at du langsomt våkner med lyset, men fortsatt har skjerming og privatliv.

Lystette gardiner soverom Lystette gardiner soverom

Stoffgardiner gir stilfull mørklegging

Stoffgardiner gjør soverommet komplett – både visuelt og praktisk. De lange gardinene er stemningsfulle og gir soverommet et avslappende hotellpreg, samtidig som de stenger lyset ute. Ved å plassere gardinene over vinduet, gjør du både noe med romfølelsen ved at rommet virker høyere, mens lysinnslippet fra vinduet blir minimalt.

Velg blant et bredt sortiment av tekstiler i forskjellige teksturer og farger for å ramme inn vinduene på soverommet. Du kan blant annet velge stoffet Goodnight, som er helt lystett, eller Solid, som er et dim-out-vev med den samme myke overflaten på for- og baksiden av gardinen.

Lystette liftgardiner Lystette liftgardiner

Liftgardiner med mørklegging

I liftgardiner er det mørkleggende stoffet integrert i selve gardinen da gardinen sys med fór på baksiden som er 100% mørkleggende. Gardinen skreddersys slik at den fyller hele vindusrammen og minimerer lysspalter på sidene.

Liftgardinene kan settes sammen ut fra en endeløs palett av farger og kvaliteter slik at du kan få akkurat den stilen du ønsker.

Kombiner flere gardiner

Du vil kanskje ikke alltid ha total mørklegging på soverommet ditt. Noen ganger er behovet bare avskjerming eller å skape en spesiell stemning. Ved å kombinere stoffgardiner med Duette® gardiner, rullegardiner eller liftgardiner får du stor fleksibilitet til å skjerme av etter behov.

Hvis du drømmer om en hjemmekino, er det også opplagt å tenke lystette gardiner til det rommet. På den måten kan du stenge skarpe solstråler og dagslys ute og skape de store filmopplevelsene hjemme hos deg selv.

Duette® i kombinasjon med blendingsgardin Duette® i kombinasjon med blendingsgardin

Stå opp med lyset

Synes du også at det kan være tøft å komme seg opp om morgenen? Med PowerView® Automation kan du tidsinnstille gardinene til å følge din døgnrytme, så gardinene gradvis slipper lyset inn om morgenen og gir deg en mild og behagelig oppvekking.

Du kan tidsinnstille forskjellige scenarioer tilpasset din døgnrytme og livsstil, slik at du alltid har de rette forholdene av lys og avskjerming i hjemmet ditt.

Blendingsgardiner på mål

Luxaflex® gardiner produseres etter spesialmål til vinduene dine. Se og kjenn på det brede utvalget av lystette gardiner hos din nærmeste Luxaflex® forhandler, og bli veiledet av kompetente gardineksperter som hjelper med å finne de produktene som matcher dine behov, ønsker og vinduer.

Ofte stilte spørsmål