Top Down/Bottom Up

Avskjerming på dine vilkår

Top Down/Bottom Up er en innovativ oppgradering av den tradisjonelle gardinen. Funksjonen gjør det mulig for deg å plassere gardinen der behovet er – i toppen, midten eller bunnen av vinduet.

Duette® Top Down/Bottom Up

Presis avskjerming etter eget behov

Top Down/Bottom Up fås bl.a. automatisert til ditt Smart home.

Plissegardin Top Down/Bottom Up Plissegardin Top Down/Bottom Up

Fleksibilitet til gardinene dine

Alle gardiner fra Luxaflex® skreddersys etter dine ønsker og behov for farge, materiale, tetthet og størrelse. Du har mulighet for å velge Top Down/Bottom Up til tre Luxaflex® gardinmodeller:

  • Duette® gardiner
  • Plisségardiner
  • Persienner
None

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

Duette® Top Down/Bottom Up i baderom Duette® Top Down/Bottom Up i baderom

Skjerm av der du trenger det

Lys og utsyn er med på å sikre et godt inneklima og velvære i hjemmet. Samtidig skal hjemmet være et fristed, og her spiller gardiner en avgjørende rolle for privatlivet.

Gardiner med Top Down/Bottom Up er populære, fordi du kan skjerme for lys og privatliv uten å gå på kompromiss med utsyn og lysinnfall.

Plisségardin Top Down/Bottom Up i hall Plisségardin Top Down/Bottom Up i hall

Hold nysgjerrige blikk ute

Top Down/Bottom Up løser et daglig problem i leiligheter og byhus som ligger på gateplan eller i nybygde hus med store vinduer og lave hekker, der forbipasserende har fritt innsyn til ditt private hjem.

Funksjonen er også smart hvis du har et vindu ved hoveddøren som gir massevis av lys, men der du også gjerne vil unngå at folk som banker på døren kan titte rett inn.

Luxaflex® Top Down/Bottom Up i kjøkkenvindu Luxaflex® Top Down/Bottom Up i kjøkkenvindu

Få mer glede av store vinduer

Store vinduer åpner opp hjemmet og sikrer massevis av lys. Med Top Down/Bottom Up kan du få glede av lyset fra de store vinduene ved bare å skjerme der du trenger det, og la lyset strømme inn fra resten av vinduet.

Det er også en praktisk løsning for å beskytte møbler mot solens blekende stråler og unngå sjenerende lys og overoppheting av boligen din.

Persienner Top Down/Bottom Up i vippbare vinduer Persienner Top Down/Bottom Up i vippbare vinduer

Gardiner skreddersydd til ditt hjem

Alle Luxaflex® gardiner kan skreddersys slik at de passer perfekt til ditt hjem. Hvis du har behov for gardiner med Top Down/Bottom Up til store vinduer, kan Duette® lages i mål på opptil 3 x 3 meter, persienner i mål på opptil 150 x 230 cm, og plisségardiner lages opptil 260 cm i høyden. Den maksimale bredden avhenger av hva slags vev du velger.

Få råd fra en gardinekspert, og finn de perfekte gardinene til ditt hjem

PowerView® fjernkontroll PowerView® fjernkontroll

La gardinene kjøre automatisk

Oppgrader hverdagen med PowerView® Automation, som sikrer de rette lysforholdene i hjemmet døgnet rundt.

Du kan velge PowerView® til Duette® og plisségardiner med Top Down/Bottom Up og betjene dem med tale- og tidsstyring eller med en fjernkontroll, mobil eller nettbrett. På den måten kan du få gardinene til å kjøre synkront med solen, uten at du trenger å gå rundt og justere på hver enkelt gardin.

LiteRise® betjening

Slipp gardinsnorer med LiteRise®

Hvis du ønsker et helt uforstyrret uttrykk ved gardinene dine, kan du velge den smarte betjeningsmuligheten LiteRise®. Juster gardinenes plassering i vinduet og vinkelen på persiennene eller plisségardinene med et lite grep på underlisten.

SmartCord® betjening

Betjen gardinene med SmartCord®

En annen betjeningsmulighet til Top Down/Bottom Up er SmartCord®, som i motsetning til en klassisk gardinsnor holder seg kort uansett hvordan du justerer gardinene. Du unngår derfor den lange og skjeve looken til tradisjonelle gardinsnorer og får en løsning som er både barne- og kjæledyrvennlig.

TruFit® plisségardin

Innovativ og diskré montering

TruFit® er en innovativ løsning til å montere dine Luxaflex® gardiner helt uten skruehull. Gardinen monteres på to smale lister som klebes fast på glasset eller vindusrammen. Det er den perfekte løsningen hvis du har vippe-/dreievinduer eller bor i en leiebolig der du ikke får lov til bore i vinduene. TruFit® passer til Duette®, plisségardiner og persienner, som du kan få Top Down/Bottom Up til.

Finn din nærmeste forhandler

Få hjelp til å komme i mål med gardinene dine av en våre kompetente gardineksperter.

Vi kan hjelpe deg med å finne den rette gardinmodellen, farge, vev og måle nøyaktig opp.

Ofte stilte spørsmål