5 grunner til skreddersydd

Masseproduksjon vs skreddersydd?

Enten du bygger nytt, renoverer eller bare pusser opp hjemme, er det ofte fristende å kutte ned for å spare tid eller penger.

Men til tross for at de andre delene av byggeprosjektet ditt kan øke, er det viktig å ikke gå på akkord med kvaliteten på gardiner og solskjerming. Selv om det finnes billigere og lettere tilgjengelige produkter på markedet, er de vanligvis ikke laget for å vare lenge, de er laget av dårligere materialer og passer kanskje ikke perfekt til dine vinduer og dører.

Noen utgjør til og med en sikkerhetsrisiko, og de fleste tilbyr ikke det fokuset på detaljer og kvalitet som kan være avgjørende for helhetsinntrykket i hjemmet ditt.

Luxaflex® gardiner er helt skreddersydde etter dine ønsker og slik har det vært i over 70 år. Her er fem grunner til at vi mener du alltid bør velge skreddersydde gardiner fremfor masseproduserte i standardmål for hjemmet ditt.

#1 Kvalitet, passform og finish

Når det gjelder gardiner, er det sant at du får det du betaler for når det kommer til utseende og hvordan de får hjemmet ditt til å føles.

Selv om billigere gardiner kan appellere i utgangspunktet, kan valget av en kvalitetsløsning faktisk bidra til å spare penger over tid. Billigere masseproduserte produkter, ferdigpakket i standardmål, når rett og slett ikke opp til samme nivå av finesse som en skreddersydd kvalitetsgardin.

En dårlig tilpasset rullegardin kan f.eks. slippe inn masse sidelys eller være montert på en uestetisk måte på veggen fordi den rett og slett ikke passer inn i vindusnisjen. Disse små tingene kan endre hele følelsen i rommet og få helhetsbildet til å virke ufullstendig eller lite gjennomtenkt – uansett hvor mye tid og penger du har lagt i annen innredning som møbler, tepper og tapeter.

Luxaflex® gardiner skreddersys på mål og er designet for å passe perfekt til ethvert vindu, uavhengig av form eller størrelse, og interiørstil. Du får personlig service og gode råd, hentet fra mange års kunnskap, og du velger selv om du foretrekker hjemmebesøk eller å møtes i forhandlerens Luxaflex® showroom. Sammen sørger dere for at valg av produkt, vev, modell, betjening og øvrige tilvalg blir akkurat slik dere ønsker. En bærekraftig løsning som vil vare i lang tid fremover, med andre ord.

Silhouette® gardin Silhouette® gardin

#2 Langsiktig sparing

Selv om billigere gardiner kan virke forlokkende, kan du over tid spare penger ved å velge et kvalitetsprodukt.

En Duette® gardin har for eksempel en unik cellestruktur som fanger luft og fungerer som et isolerende lag, sommer som vinter. Luftlommene gjør kulderaset mindre på vinteren og omvendt stenger de varmen ute på sommeren – noe som gir en positiv effekt på hjemmets energisparing.

Et annet produkt som også hindrer varmen i å trenge inn gjennom vinduene på en varm dag er Outdoor Screens. Opptil 90% av solvarmen blokkeres med disse i vinduene. Dette gir langsiktige energibesparelser og bidrar til å holde innetemperaturen på et behagelig nivå.

Alle Luxaflex® produkter er designet for å vare i mange år fremover, krever svært lite vedlikehold og er enkle å rengjøre. Dessuten kommer de med 5 års garanti.

Duette® gardiner, modell Top Down/Bottom Up Duette® gardiner, modell Top Down/Bottom Up

#3 Gardiner som gjør jobben

Det er viktig å huske på at gardiner ikke bare handler om estetikk.

De kan også tjene en rekke viktige funksjoner i hjemmet som f.eks. blokkere lyset i et soverom eller TV-rom, forvandle skarpe stråler til et filtrert, behagelig lys i en stue, beskytte møbler og gulv mot falming eller bidra til å redusere boligens energiforbruk.

Luxaflex® brede utvalg av gardiner, solskjerming og persienner hjelper deg med å ta kontroll over hvordan lyset strømmer i hjemmet. Alle våre gardiner er målt opp og monteres av dyktige forhandlere, for å sikre at de passer perfekt til vinduene dine.

Samtlige produkter holder høy standard og er nøye testet for å møte de kvalitetskravene som vi og våre kunder stiller.

Mørkleggende Duette® gardiner med LightLock™ Mørkleggende Duette® gardiner med LightLock™

#4 Fleksibilitet

Når du velger en skreddersydd gardin får du også fordelen av å kunne velge mellom en rekke ulike vev, modeller og betjeningsmuligheter.

Våre kunnskapsrike forhandlere vil veilede deg til riktig gardin for deg og ditt hjem.

Når du velger en skreddersydd gardin fra Luxaflex® har du en rekke ulike vev å velge mellom. Men ikke bare det, du velger også hvilken transparens du ønsker på veven, avhengig av hvor mye privatliv du vil ha.

  • Transparente vev – filtrerer lyset samtidig som du fortsatt kan skimte hva som skjer på den andre siden av vinduet. Begrenser direkte innsyn..
  • Tette vev – slipper inn en begrenset mengde dagslys samtidig som du får høyere grad av skjerming.
  • Mørkleggende vev – gir maksimal beskyttelse mot lys- og innsyn. Optimal for soverom, men også for mediarom og hjemmekino.

Luxaflex® gardiner er designet av vakre vev og materialer som tilbyr funksjonalitet, bærekraft og kvalitet.

Luxaflex® kvalitetsvev Luxaflex® kvalitetsvev

#5 Sikkerhet

Med en skreddersydd løsning fra Luxaflex® kan du velge å optimere sikkerheten for små barn (og kjæledyr). Tilsynelatende harmløse hengende snorer kan utgjøre en potensiell fare for hjem der små barn oppholder seg, og de er heller ikke spesielt estetisk tiltalende å se på.

Vårt sortiment er derfor utformet med tanke på sikkerhet og du velger bl.a. mellom manuelle stilrene betjeningsalternativer eller vårt praktiske og automatiserte PowerView® system.

En skreddersydd gardin er et både sikkert og praktisk valg – for hele familien.

Interessert i å vite mer om Luxaflex® skreddersydde gardiner? Vårt landsdekkende forhandlernettverk er tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne de perfekte gardinene til hjemmet ditt:

PowerView® App for Smarte Hjem