Laget etter mål

Det er over 60 år med inspirert design, innovative betjeningsideer og ren kvalitet vevd inn i hvert enkelt produkt fra Luxaflex. Vi ferdiggjør hvert individuelt produkt for hånd.

Det er det som gjør oss unike– vår detaljorientering når det gjelder alle produkter laget etter mål. Det er vår forpliktelse å sørge for at du kan nyte det du har kjøpt i mange år, vel vitende om at du har gjort det riktige valget for ditt hjem.

Forskjellen ligger i designet

Selvfølgelig mener vi at god design skal være vakkert. Men våre skreddersydde produkter har mange flere gode egenskaper. De gir en god lyskontroll; isolerer mot varme og kulde samtidig som du sparer energi, beskytter møblene dine mot skadelige UV-stråler og absorberer til og med lyd så akustikken i et rom blir bedre. Våre betjeningssystemer gjør det mulig å åpne og lukke gardinene akkurat etter ditt behov.

Duette® gardin
Duette® gardin
Silhouette® gardin
Silhouette® gardin

Eksklusive kolleksjoner og inspirert innovasjon

Helt siden vi oppfant persienner, har vårt navn vært synonymt med nye og innovative produkter.

Siden da har vi utviklet unike produkter som Duette® gardinen og Silhouette® gardinen, som både har eksklusivt design og vakre vev.

Det har bidratt til å endre måten folk oppfatter vindusskjerming på. I tillegg kommer Luxaflex® solskjerming alltid med 5 års garanti.

Våre medarbeidere er like unike som våre produkter

Vi er stolte av det enestående servicenivået vi tilbyr til hver kunde, og stolte av å levere produkter som stemmer overens med dine krav.

Hos din lokale Luxaflex® forhandler får du ekspertråd fra høyt utdannede og kunnskapsrike mennesker med mange års erfaring. De vil gjerne bruke sin tid på å vise deg hele vårt produktspekter – slik at du kan få se og ta og føle på de tilgjengelige tekstilene, og så du selv får prøve ut våre betjeningsalternativer.

Finn din nærmeste Luxaflex®-forhandler her

Hvor mye koster en skreddersydd gardin?

Ettersom hver Luxaflex® gardin er målbestilt og skreddersydd etter dine unike ønsker og behov, er det ikke lett å svare på hva et skreddersydd gardin koster, uten at du besøker en Luxaflex® forhandler. Det er i butikken at den målbestilte gardinen tar form og vokser til det som blir din nye gardin - her blar du gjennom våre mange vevkolleksjoner, opplever forskjellige gardinmodeller og betjeningsmuligheter. Du får råd og hjelp basert på egne vinduer og selvfølgelig alle dine andre preferanser.

Vi forstår at pris er en viktig faktor, så for å få en indikasjon på hva et gardin koster, har vi listet opp våre forskjellige gardinmodeller med et mål og pris. Du finner denne siden her.