Laget etter mål

Det er over 60 år med inspirert design, innovative betjeningsideer og ren kvalitet vevd inn i hvert enkelt produkt fra Luxaflex. Vi ferdiggjør hvert individuelt produkt for hånd.

Det er det som gjør oss unike– vår detaljorientering når det gjelder alle produkter laget etter mål. Det er vår forpliktelse å sørge for at du kan nyte det du har kjøpt i mange år, vel vitende om at du har gjort det riktige valget for ditt hjem.

Forskjellen ligger i designet

Selvfølgelig mener vi at god design skal være vakkert. Men våre skreddersydde produkter har mange flere gode egenskaper. De gir en god lyskontroll; isolerer mot varme og kulde samtidig som du sparer energi, beskytter møblene dine mot skadelige UV-stråler og absorberer til og med lyd så akustikken i et rom blir bedre. Våre betjeningssystemer gjør det mulig å åpne og lukke gardinene akkurat etter ditt behov.

Eksklusive kolleksjoner og inspirert innovasjon

Helt siden vi oppfant persienner, har vårt navn vært synonymt med nye og innovative produkter.

Siden da har vi utviklet unike produkter som Duette® og Silhouette®, som både har eksklusivt design og vakre vev. Det har bidratt til å endre måten folk oppfatter vindusskjerming på. I tillegg kommer Luxaflex® solskjerming alltid med 5 års garanti.

Våre medarbeidere er like unike som våre produkter

Vi er stolte av det enestående servicenivået vi tilbyr til hver kunde, og stolte av å levere produkter som stemmer overens med dine krav.

Hos din lokale Luxaflex®-forhandler får du ekspertråd fra høyt utdannede og kunnskapsrike mennesker med mange års erfaring. De vil gjerne bruke sin tid på å vise deg hele vårt produktspekter – slik at du kan få se og ta og føle på de tilgjengelige tekstilene, og så du selv får prøve ut våre betjeningsalternativer.

Finn din nærmeste Luxaflex®-forhandler her