Personvern og cookies

Personvernerklæring

Vi respekterer personvernet til besøkende på nettstedet og sørger for at den personlige informasjonen du oppgir blir behandlet fortrolig. Behandlingen av personopplysningene er foretatt på en måte som samsvarer med kravene i personopplysningsloven.

Formålet med databehandlingen

Vi behandler dine personlige data for å avslutte og gjennomføre de tjenestene du ønsker og for å administrere de resulterende relasjonene, herunder gjennomføring av aktiviteter rettet mot å øke kundebasen.

Hvis du fyller ut et kontakt- eller påmeldingsskjema, eller sender oss en e-post, vil de dataene som du oppgir, bli lagret så lenge det er nødvendig for å besvare og håndtere skjemaet eller innholdet av e-posten. Vi arbeider med kvalitetssikring og forbedringer til alle henvendelser via web og du kan derfor i noen tilfeller bli kontaktet av oss etter å ha oppgitt kontaktinformasjon gjennom brosjyrebestilling, henvendelse til kundeservice eller kontakt til forhandler via luxaflex.no. Dette er for at vi alltid vil forsikre oss om at du har fått riktig hjelp og veiledning.

Klikkatferd og besøksdata

På vår hjemmeside blir generell informasjon om de besøkende registrert. I denne sammenheng registreres spesielt IP-adressen til datamaskinen, brukernavnet, tidspunkt for besøk og data fra nettleseren til den besøkende. Disse dataene registreres og brukes for statistisk analyse av besøk og klikk på nettstedet. Vi bruker også dette til å optimalisere driften av nettstedet.

Vi prøver å anonymisere denne informasjonen så mye som mulig.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å spore hvordan brukerne bruker nettstedet, og hvor effektive våre AdWord-annonser på Googles søkeresultatsider er. Den resulterende informasjonen, inkludert adressen til datamaskinen din (IP-adressen), blir overført til og lagret av Google på servere i USA. Vennligst les Googles retningslinjer for personvern eller annen informasjon samt spesifikk informasjon om Google Analytics.

Google vil bruke denne informasjonen til å spore hvordan vår hjemmeside brukes, for å gi rapporter om nettstedet til oss og til å gi sine annonsører informasjon om effekten av kampanjene deres. Google kan overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom Google er lovpålagt å gjøre det, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Dette har vi ingen innflytelse over. Vi har ikke gitt Google tillatelse til å bruke innhentet analytisk informasjon til andre Google-tjenester.

Google Adwords

Vi bruker Google AdWords når vi reklamerer for våre produkter og tjenester på Google Search og Google Display-nettverk. Informasjonskapselen som settes på dette nettstedet, gir Luxaflex® innsikt i hvordan de besøkende bruker siden osv., gjennom Google Adword-annonser. Denne informasjonen blir brukt for optimalisering og tilbyr deg mer relevante annonser i fremtiden.

Retargeting

Vi benytter oss av retargeting. Denne teknikken gjør det mulig å tilby besøkende på nett som har vist interesse for vårt brand og våre produkter, ulike annonsebudskap. Denne typen annonsering baserer seg på cookies du har etterlatt deg ved besøk på vår nettside, og som er anonyme.

Sosiale medier

Dette nettstedet kan inneholde knapper til å fremme sider, eller til å dele disse på sosiale medier. Disse knappene er opprettet med kode som er levert av kanalen selv. Denne koden legger en informasjonskapsel (se ovenfor).

Les om personvern til sosiale medier, primært Facebook, Instagram og YouTube (der innholdet kan endres ofte), for å se hva de gjør med din personlige informasjon som de behandler ved hjelp av denne koden.

Nyhetsbrev

I våre nyhetsbrev gir vi primært informasjon om nyheter, tilbud, tips og råd om innredning av vinduer osv. Nyhetsbrevene har info@luxaflex.no som avsender, og dersom du har valgt å melde deg på vil du motta nyhetsbrev maks 20 ganger pr. år. Samtlige utsendelser inneholder en avmeldingslenke. Vi håndterer dine persondata med aktsomhet.

Oppringing

Vi arbeider med kvalitetssikring og forbedringer på web og du kan derfor bli kontaktet av oss etter å ha oppgitt kontaktinformasjon. Dette er for at vi vil forsikre oss om at du har fått riktig hjelp og veiledning fra oss og våre forhandlere.

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil som inneholder data fra denne nettsiden og er lagret av nettleseren på harddisken på datamaskinen din. Vi bruker informasjonskapsler for å huske dine innstillinger og hva du foretrekker. Du kan deaktivere informasjonskapsler gjennom nettleseren din.

Via vårt nettsted blir informasjonskapsler plassert av det amerikanske selskapet Google, som en del av deres “Analytics”-service. Vi bruker denne tjenesten til å følge med i og å få rapporter om hvordan besøkende bruker nettstedet. Google kan overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom Google er lovpålagt dette, eller hvis tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Dette har vi ingen innflytelse over.

Innsyn, retting, og rett til å nekte

Hvis du har et kundeforhold til vårt selskap, har du krav på å se hvilken personlig informasjon vi har om deg, etter en skriftlig forespørsel om dette. Hvis den oversikten du får tilbake, inneholder unøyaktigheter, kan du be oss skriftlig om å endre eller fjerne dataene. I tillegg kan du varsle oss skriftlig hvis du ikke ønsker å bli kontaktet med informasjon om våre produkter og tjenester ved å rapportere det til følgende adresse:

Luxaflex Scandinavia
Brobekkveien 80, Okern
N-0582 Oslo
Norway
T: +47 23 17 33 00

Tilpasninger av personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen. Endringer vil bli publisert på denne nettsiden.