Gardiner til barnerommet

Trygge, praktiske og morsomme gardiner byr på mange fordeler i barnerom, med lyse farger, morsomme design og nyttige funksjoner som lysstyring og vern mot innsyn. Fremfor alt står sikkerheten i høysetet når du velger riktig produkt til barnerommet.

Besøk din lokale Luxaflex® forhandler for å få ekspertråd.

Mørkleggende Duette® til barnerommet Mørkleggende Duette® til barnerommet

Lyse morgener kan påvirke sovemønsteret til barna

Lysere morgener kan forstyrre vanlige søvnmønstre slik at barna våkner før de pleier. Likedan kan lysere netter gjøre at barn og babyer blir rastløse og ikke får sove. Når sengetid også betyr å sove med en gang, vil Luxaflex® gardiner i tettvevde stoffer som slipper inn mindre lys være det perfekte valget.

Duette® gardin med PowerView® til barnerommet Duette® gardin med PowerView® til barnerommet

Vil du ha det varmt eller kjølig?

Våre Luxaflex® Duette® gardiner hjelper ikke bare barna til å få en mer avslappet søvn, men den unike bikubekonstruksjonen er utformet for å holde rommet varmt om vinteren og behagelig svalt om sommeren, samtidig som det er trygt for barna.

Med Duette® gardiner blir soverommet også roligere og mer fredelig. De absorberer lyd og fjerner opp til 45 % av bråket fra omverdenen, for å hjelpe alle til å få en god nattesøvn.

Ta en titt på vårt utvalg av Duette® gardiner hos din lokale Luxaflex® forhandler.

Mørkleggende rullegardiner til barnerommet, med PowerView® Automation Mørkleggende rullegardiner til barnerommet, med PowerView® Automation

Friske og flotte farger

Friske, flotte, glade farger og levende, energiske mønstre. Rullegardiner gir alle barn sjansen til å velge noe som passer akkurat for dem. Designet med tanke på sikkerhet.

Fra småbarn til tenåringer er Luxaflex® rullegardiner et perfekt alternativ til soveromsvinduet.

Gi stilen din et unikt uttrykk

Med hundrevis av vakre farger og design kan du få frem din kreative stil med romantiske blomster, moderne grafikk, stilige border og livlig design. Mulighetene er uendelige.

Se hele utvalget hos din lokale Luxaflex® forhandler.

Mørkleggende Duette® til barnerommet Mørkleggende Duette® til barnerommet

LiteRise®

Hvis du velger den snorløse betjeningen LiteRise® kan du være sikker på at barnesikkerheten prioritert, men likevel kan du velge mellom hundrevis av vakre farger og design.

Motorisering

For maksimal sikkerhet og komfort regulerer vårt motoriserte system automatisk gardinene dine til riktig posisjon på riktig tid av dagen, uten at du må gjøre noen ting.

Finn en forhandler

Oppgi din adresse for å se hvor du kan finne din nærmeste Luxaflex® forhandler.