Grå gardiner

Sofistikert og stilrent grå

Enten du velger dempede sølvnyanser, blågrå skifer eller mørk koksgrå er gråtoner fortsatt en av de mest ettertraktede og tidløse fargene du kan velge til hjemmet ditt og vinduene dine.

Grått er sofistikert og stilrent, og finnes i en rekke nyanser, fra vamt til kaldt. Og husk, grått er den mest allsidige nyansen fordi den komplementerer praktisk talt alle farger i paletten. Det betyr at du kan endre aksent- eller veggfarge og gardinene din vil fortsatt passe perfekt!

Fra de myke stofflamellene i våre Silhouette® gardiner til den strukturerte stilen til Duette® gardiner – la deg inspirere av vårt sortiment av eksklusive grå gardiner!

Elegant og moderne design

Grå gardiner: Twist® gardiner med Smart Home funksjon Grå gardiner: Twist® gardiner med Smart Home funksjon

Eksklusive nyanser av grått

Grå gardiner: Duette® gardin - Lamellgardiner

Oppdag spennende fargenyanser av grå gardiner

Fra de nyeste lysfiltrerende vevene til mørkleggende, fra ensfargede til fine mønstre – hos din lokale Luxaflex® forhandler kan du se hele sortimentet av gråtonede gardiner. Bli inspirert!

swatch detail image
swatch viewport image
Grå gardiner: Twist® gardin Grå gardiner: Twist® gardin

Hvorfor velge Luxaflex®?

Våre forhandleres unike personlige service og ekspertkunnskap er noe du helt enkelt ikke får på kjøpet når du kjøper en hyllevare.

Når du investerer i hjemmet ditt vil du oppleve enestående kvalitet og design, med perfekt passform og mange års glede. Hvert Luxaflex® produkt er skreddersydd til dine unike behov, slik at du kan være sikker på å få førsteklasses produkter som er designet for å vare.

  • Kvalitet som fremhever hjemmet ditt
  • Mengder av farger og mønstre
  • PowerView® med Smart Home funksjon
  • Forhandlere med ekspertrådgivning og inspirasjon
  • Bærekraftige vev og materialer
  • Produktgaranti på 5 år

Dobbelt opp med gråtoner

Grå gardiner: doble Gardinlengder i sober grå Grå gardiner: doble Gardinlengder i sober grå

Sofistikert lys med Silhouette® gardiner

Grå gardiner: Silhouette® gardin Grå gardiner: Silhouette® gardin
Grå gardiner: Persienne, modell MegaView® Grå gardiner: Persienne, modell MegaView®

Hva gjør jeg nå?

Bestill en personlig konsultasjon med din lokale Luxaflex® forhandler for å utforske de ulike alternativene for dine vinduer og dører i fellesskap.

Våre forhandlere guider deg gjennom en komplett shoppingopplevelse med produktprøver i naturlig størrelse og et komplett produktsortiment. Dette betyr at du kan oppleve hvordan hver gardin kan se ut og føles i hjemmet ditt.

Finn fin drømmegardin i dag!