Gallery showrooms

Luxaflex® flagship stores i Norge

Kun det beste er godt nok! Derfor er vårt utvalg av butikker unikt håndplukket og tilbyr en personlig service utover det vanlige, i kombinasjon med eksepsjonell høy kunnskap om Luxaflex® skreddersydde gardiner.

Gallery Showroom

Gjør drømmer til virkelighet

Bli med og opplev Luxaflex® skreddersydde gardinunivers i et av våre Gallery showroom!

Luxaflex® Gallery showroom Luxaflex® Gallery showroom

Hva gjør våre Gallery showroom unike?

I et Gallery showroom blir du møtt av minst 50 kvm butikkareal, eksklusivt med Luxaflex® produkter. I denne shop-in-shop har du mulighet til å se og oppleve flere gardinprøver enn noe annet sted, noe som selvfølgelig gjør både oss og den enkelte forhandler litt ekstra stolte. Et nært samarbeid mellom Luxaflex® og vårt unike Gallery utvalg gjør at du i disse butikkene kan føle deg trygg på å alltid finne det nyeste og bredeste kolleksjonsutvalget.

 • Størst i Norge
 • 50 store produktprøver
 • 14 brede kolleksjoner
 • Flere hundre vevsprøver
 • Mangeårig kunnskap
 • Personlig service
 • Hjemmebesøk
Våre Gallery butikker har mange års kunnskap Våre Gallery butikker har mange års kunnskap

Det skal være gøy å handle gardiner

Med presisjonen hos Luxaflex® og nøyaktigheten hos våre Gallery forhandlere kan du stole på at sluttresultatet blir utmerket – noe som gjør gardinkjøpet ditt til en ren fryd. Det er i alle fall vår ambisjon!

Gardinkjøp i fem enkle steg:

 1. Start med å lete etter inspirasjon, for å ha en idé om hva du er på jakt etter.
 2. Besøk et Gallery showroom og se mulighetene dine. I butikken får du gode råd basert på mangeårig kunnskap. Ta gjerne noen bilder av hjemmet ditt og vinduene dine med deg!
 3. Bestill et hjemmebesøk hvor forhandleren tar mål og ser over eventuelle hindringer. Det er også her det endelige vev- og fargevalget gjøres, slik at det matcher hjemmets øvrige interiør.
 4. Bestilling av dine skreddersydde gardiner gjøres.
 5. Nå er det bare å vente på levering og montering av dine nye gardiner – som selvsagt gjøres av butikkens erfarne montører. Klar!
Med øye for detaljer og produkter av høy kvalitet Med øye for detaljer og produkter av høy kvalitet

Hvorfor Luxaflex®?

Hvert eneste Luxaflex® produkt er laget etter dine mål og ønsker. Det betyr at du skreddersyr gardinet ditt slik at det passer ditt hjem perfekt, og at vi har mulighet til å tilby en løsning for så å si alle vinduer, uansett størrelse og form. Dette gjør oss unike!

 • Skreddersydde produkter
 • Passer alle vindusformer og størrelser
 • Høy kvalitet
 • Omhyggelig produksjon

Det er den høye kvaliteten som kjennetegner et Luxaflex® produkt. Vi fokuserer på bærekraft, både når det gjelder produkt og måten de produseres på. Valget av skreddersydd fremfor masseproduksjon faller derfor naturlig for oss.

Vi verdsetter den personlige servicen som et Gallery showroom tilbyr deg. Forståelsen for dine behov og kunnskapen om produktene våre gjør at du kan føle stor tillit til våre forhandlere og samtidig ha glede av gardinene dine i mange år fremover.