Mørkleggende gardiner

Dempe lyset eller mørklegge det fullstendig?

Det er mange grunner til at du kan vurdere mørkleggende gardiner. Det kan være lettere å sove godt i et mørkere rom. Eller sollyset som flommer inn gjennom et vindu og gir gjenskinn på TV-skjermen. For å hjelpe deg med dette problemet har Luxaflex® utviklet et unikt utvalg av mørkere og mer tettvevde tekstiler til hjemmet ditt.Flere grunner til å velge et mørkleggende gardin

Forskningen viser at den beste søvnen oppstår når det er mørkt. Derfor har Luxaflex® flere ulike mørkleggende gardiner med 100% tett vev. Du kan derfor med fordel velge en mørkleggende gardin fra Luxaflex® til de rommene du ønsker skal være helt mørke.

Mørkleggende gardiner som stenger ute kvelds- og morgensolen

Står kveldssolen på i rom som for eksempel soverom og barnerom, er mørkleggende gardiner en praktisk løsning. Og dersom smårollingene også skal ha mulighet til å sove litt lenger en lys sommermorgen, er Luxaflex® mørkleggingsgardiner en varm anbefaling.

Rullegardiner som mørkleggingsgardiner

Luxaflex® rullegardiner med mørkleggende vev fås for eksempel med sidelister. Denne unike kombinasjonen kan gi 100% mørklegging på soverommet, barnerommet eller hvor du enn trenger det. Denne typen mørkleggende gardin er enkel å betjene for alle og sikrer også behagelig nattesøvn, selv sommerstid når solen går ned sent på kvelden og opp tidlig om morgenen.

Les mer om Luxaflex® rullegardiner.

Duette® gardiner som mørkleggingsgardiner

En annen virkelig god mørkeleggende gardin er Duette®; dette fordi den doble plissérte veven har skjulte snorhull, slik at unødvendig lys ikke stråler gjennom og inn i rommet. Med andre ord et smakfullt og praktisk mørkleggingsgardin

Duette® er også tilgjengelig i forskjellige modeller hvor man skiller seg ut når det gjelder mørklegging, nemlig Day/Night modellen. Denne modellen har to vev i samme gardin; et mørkere vev om natten og et transparent vev som slipper inn dagslyset, men begrenser innsyn, på dagtid. Samtliga Duette® mørkleggende gardiner har også en isolerende effekt som holder rommet svalt om sommeren og varmt om vinteren.

Les mer om Luxaflex® Duette®.

Liftgardiner som mørkleggingsgardiner

Blant våre mørkleggende gardiner inkluderer vi også liftgardiner med foret bakside. Dette produktet gir deg et vakkert, mørkleggende gardin med både stil og kvalitet. Du kan også velge om du vil at din mørkleggende liftgardin skal være motorisert slik at du kan heve eller senke gardinen med et enkelt trykk på en knapp fra sengen.

Les mer om Luxaflex® liftgardiner.

Laget etter mål for nettopp deg

Det er mange måter å få rommet ditt til å bli mørkere på, fra delikate og lyse til tyngre og mer dempede stoff til gardinene. Se alle alternativene hos din lokale Luxaflex® forhandler, der våre eksperter vil guide deg gjennom de produktene som vil fungere for hjemmet ditt.

Flere måter å styre lyset på

Luxaflex® gardiner kan kontrollere lysinnfallet, og med smarte betjeningssystemer kan du raskt justere lyset. Våre innovative trådløse og motoriserte løsninger er utformet slik at de er tryggere og mer praktiske. Se våre innovative betjeningssystemer i aksjon.

Hjelper deg med å skape det rommet du ønsker

Alle våre produkter tilbyr unik lyskontroll. Mens noen gardiner mykt og forsiktig filtrerer sollys, blokkerer våre halvtransparente og transparente vev effektivt sollyset slik at du kan velge nøyaktig hvor mye lys du trenger for å skape den atmosfæren du ønsker.