Mørkleggende gardiner

Dempe lyset eller mørklegge det fullstendig?

Det er mange grunner til at du kan vurdere mørkleggende gardiner. Det kan være lettere å sove godt i et mørkere rom. Eller sollyset som flommer inn gjennom et vindu og gir gjenskinn på TV-skjermen. For å hjelpe deg med dette problemet har Luxaflex® utviklet et unikt utvalg av mørkere og mer tettvevde tekstiler til hjemmet ditt.

Vi anbefaler disse gardinene for mørkelegging:

Hjelper deg med å skape det rommet du ønsker

Alle våre produkter tilbyr unik lyskontroll. Mens noen gardiner mykt og forsiktig filtrerer sollys, blokkerer våre halvtransparente og transparente vev effektivt sollyset slik at du kan velge nøyaktig hvor mye lys du trenger for å skape den atmosfæren du ønsker.

Flere måter å styre lyset på

Luxaflex® produkter kan kontrollere lysinnfallet, og med smarte betjeningssystemer kan du raskt justere lyset. Våre innovative trådløse og motoriserte løsninger er utformet slik at de er tryggere og mer praktiske. Se våre innovative betjeningssystemer i aksjon.

Laget etter mål for nettopp deg

Det er mange måter å få rommet ditt til å bli mørkere på, fra delikate og lyse til tyngre og mer dempede stoff til gardinene. Se alle alternativene hos din lokale Luxaflex®-forhandler, der våre eksperter vil guide deg gjennom de produktene som vil fungere for hjemmet ditt.