Gardiner til badet

Nå er det ingen grunn til å gå på kompromiss når du vil ha et eksklusivt uttrykk til interiøret ditt på badet. Vi har et stort utvalg av gardiner med alt fra klassisk til moderne stil. Alle er designet for å stå imot effekten av kondens og fuktighet som dag ut og dag inn er en realitet i alle bad, selv om de er godt ventilert.

Spør din lokale Luxaflex® forhandler om hvilke gardiner som vil fungere best på ditt bad.

DustBlock® – det perfekte valget for badet ditt

Med all kondens og fuktighet som finnes på et baderom, kan et vanlig stoff raskt begynne å bli skadet, og det er derfor vi anbefaler tekstiler som er behandlet med DustBlock®. Denne spesielle blandingen gjør tekstilene antistatiske og i stand til å frastøte fuktighet og smuss, noe som gjør gardiner lettere å rengjøre og holder dem i god stand over lengre tid.

Smuss og vannavstøtende vev

I tillegg til DustBlock® har vi en rekke andre vev som også er antistatiske og dermed fukt- og smussavvisende, noe som gjør dem optimale for både kjøkken og bad.

Fukt- og smussavvisende vev finnes til:Persienner gir fleksibel avskjerming

Persienner er også et alternativ til avskjerming på baderom, spesielt dersom du ønsker enkel kontroll over lysinnslipp og innsyn. Velg en av våre slitesterke kvalitetspersienner i aluminium, eller hvorfor ikke persienner i kunsttre.

Kontroller lyset og hindre innsyn med Top Down/Bottom Up

Privatliv er en viktig bestanddel av å gjøre et bad til et tilfluktssted. Og vårt unike alternativ “top down/bottom-up” gir deg all den friheten du kunne ønske til regulere innsyn og privatliv. Velg å åpne persiennene fra toppen, bunnen eller et sted midt imellom og styr gardinene raskt og enkelt.

Top Down/Bottom Up er tilgjengelig med:Spar energi på badet

Baderomsvinduene er ikke annerledes enn andre vinduer, du kan miste opptil 50 % av varmen gjennom dem også. Vurder Duette® energisparende plisserte gardiner som bidrar til å redusere varmetapet med et unikt design. De holder rommet behagelig svalt om sommeren og varmt om vinteren. De er motstandsdyktige mot vann og fuktighet i luften også.

Spør din lokale Luxaflex® forhandler om de vil gi deg en demonstrasjon av de unike egenskapene til Duette®.