Eksklusive gardiner i nye stemningsfulle vev og mønstre

Duette® gardinen i seg selv er ikke en nyhet i vår kolleksjon. I stedet har den, i løpet av et par år, vokst og blitt den mest populære gardinen på markedet. Hva er det da som gjør den så utrolig populær?

Duette® Dag & Natt-gardin 64 mm plisséring, i farg Elephant og vev Batiste Duette® Dag & Natt-gardin 64 mm plisséring, i farg Elephant og vev Batiste

Den vakre Duette® gardinen fra Luxaflex® har en unik vevkonstruksjon som bidrar til et bedre inneklima, samtidig som den blir et blikkfang i interiøret. Nytt i kolleksjonen (2018) er hele 14 nye vevserier med både iøynefallende mønstre og klassiske nyanser.

Moderne gardiner kan mye mer enn å skjerme for sollys og nysgjerrige blikk. De er også en del av interiøret, pluss at de kan bidra til et bedre inneklima.

Duette® gardinen er den største og mest eksklusive kolleksjonen på markedet. Den unike konstruksjonen henger dessuten vakkert med plisseringer jevnt fordelt på hele gardinen. De passer utmerket til alle vindustyper og -størrelser, fra takvindu til store panoramavinduer. I den nye kolleksjonen er høy kvalitet, holdbarhet og vakre vev i fokus.

En mengde sofistikerte farger og lekre tekstiler

Med over 400 vev kan du skape akkurat det unike uttrykket du ønsker i hjemmet ditt. Kolleksjonen byr f.eks. på 14 nye vevserier, åtte lekende mønstre og flere vakre farger som sikrer en sofistikert og tidløs stil.

Den vakre teksturen i vevene bidrar til et mykt og behagelig lysinnslipp og valget mellom tre ulike tettheter gir en fleksibel avksjerming. Velg f.eks. et transparent vev til kjøkkenet og en mørkleggende variant til soverommet, eller velg modellen Dag & Natt som kombinerer to vev i én og samme gardin.

Vil du kombinere høy kvalitet med holdbarhet så tilbyr den nye kolleksjonen fine vev som Eternity, produsert av 40 % gjenvunnet polyester og Bamboo med fiber fra bærekraftige bambusplantasjer.

Duette® gardin med vev Batiste Christel, som har et skyggelignende blomstermønster Duette® gardin med vev Batiste Christel, som har et skyggelignende blomstermønster

Vakker innramming for en behaglig atmosfære

Vevet i en Duette® gardin består av to lag med luftlommer i mellom. Disse lommene gir en isolerende effekt, både sommer og vinter. På den måten sparer du på energiforbruket og får et bedre inneklima. Det myke tekstilet og luftlommene forbedrer dessuten akustikken i rommet ved å motvirket ekko fra harde overflater som glass, vegger og fliser.

Smarte måter å betjene Duette® gardinen

Velg en betjening uten lange snorer for et stilrent uttrykk eller våg og gå for smarte PowerView® motorisering for en fullendt løsning. Med dette systemet justeres gardinene seg automatisk, døgnet rundt, ut fra dine forutsetninger og ønsker.

Duette® med vev Batiste Chrushing Duette® med vev Batiste Chrushing

5 unike fordeler med Duette®

- Eksklusiv design: Et stort utvalg vakre vev i sofistikerte farger og iøynefallende mønstre. Hvert vev er av en helt unik kvalitet og struktur, fra naturlig bomull i vevet Batiste til det slette og rene vevet Elan.

- Fleksibel solskjerming: Velg vev fra transparent til mørkleggende, eller velg modellen Top Down/Bottom Up. Denne modellen kan senkes fra toppen og heves fra bunnen, på den måten skjermer du uten å stenge ute alt dagslys.

- Et energieffektivt valg: Vinduene er en stor kilde til hjemmets energitap. Duette® gardinen er bygd opp av luftlommer som har en isolerende effekt og holder på den måten varmen på vinteren og beholder rommet svalt om sommeren.

- Holdbare vev: En del vev i Duette® kolleksjonen er produsert av gjenvunnet materiale. Velg f.eks. vevet Eternity, laget av opptil 40 % gjenvunnet polyester.

- Smart kontroll: Med PowerView® systemet justerer gardinene seg automatisk etter dine forhåndsinnstillinger. I PowerView® App kan du enkelt justere gardinens plassering, skape personlige scener eller velge å la dem styres etter soloppgang og -nedgang.

Bla i den nye kolleksjonen

Hos noen av våre mange Luxaflex® forhandlere kan du bla i den nye kolleksjonsboken (2018) og oppleve alle de nye vevene, farger og mønstre.