Fra morgen til kveld – her er våre beste tips om hvordan du bruker PowerView® automation

 • 15. januar 2024
 • Lars Hansen
 • Tips

Å kontrollere lysinnfallet i hjemmet handler om mer enn bare å åpne gardinene om morgenen og lukke dem om kvelden. Ta kontroll over lyset når solen beveger seg fra rom til rom, og øk ditt naturlige lysinnfall, samtidig som du opprettholder privatlivets fred og energieffektiviteten. For å hjelpe deg med dette er PowerView® automation den beste løsningen.

06:30 – Opp og i gang

Unngå å bråvåkne når alarmen går. Måten du våkner på påvirker resten av dagen din.

En stor del av hverdagen vår er fylt med hyperstimulering fra telefoner, datamaskiner og TV. Forskning viser at den beste måten å starte dagen på er ved å våkne i rolig tempo, gjerne ledsaget av naturlig dagslys.

Så et enkelt morgenritual kan hjelpe deg med å starte dagen bedre. Du kan enkelt programmere de intelligente soveromsgardinene dine til å åpne seg en stund før alarmen går, og fylle rommet med naturlig dagslys for deg å våkne opp til.

PowerView® automation, vårt innovative motoriserte gardinsystem, lar deg automatisk styre alle PowerView® gardiner i hjemmet ditt slik at de åpner og lukker seg på tidspunkter som passer deg og din døgnrytme.

Elektriske gardiner i kjøkkenvindu Elektriske gardiner i kjøkkenvindu

De beste tipsene for en roligere morgenrutine:

 • Slipp inn det naturlige lyset
 • Hydrering, start dagen med et glass vann
 • Legg fra deg telefonen, ikke se på den som det første du gjør
 • Gå utenfor, få en naturlig boost av serotonin
 • Har du tid kan du trene for å få i gang kroppens endorfiner

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre smarte PowerView® gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.

15:00 – Ettermiddagssol

Hvis du jobber hjemmefra eller leser ved vinduet, trenger du ikke lukke gardinene helt for å blokkere sollys, varme og mulig blending. Mange av våre gardinløsninger muliggjør en delvis blokkering/justering av dagslyset.

Du kan redusere behovet for å slå på kunstig lys ved å la PowerView® automation utnytte det naturlige lysinnfallet. Programmer gardinene til å åpne og lukke seg på faste tidspunkt via telefonen i takt med solens bevegelser. Ved å bruke PowerView® appen, stemmestyring eller fjernkontrollen kan du også justere gardinene dine umiddelbart når og hvis behovet oppstår.

Smarte gardiner bidrar ikke bare til å holde hjemmet ditt kjølig i sommermånedene. Ved å lukke gardinene i løpet av dagen, når solen er sterkest, beskytter du også møbler og gulv mot solbleking og misfarging forårsaket av konstant UV-eksponering. Omvendt beholder du den dyrebare oppvarmede luften i dagtid i de kaldere månedene av året ved å programmere gardinene til å lukke seg når solen er borte.

Elektriske gardiner i barneom Elektriske gardiner i barneom

17:00 – Tidlig avslapning

"Google, lukk gardinene på Elins soverom."

For travle familiestunder, f.eks. når du starter ditt barns kveldsrutine, er motoriserte gardiner den praktiske løsningen. Bruk stemmestyring for å betjene dine PowerView® gardiner. PowerView® er kompatibel med de fleste Smart Home-systemer som Amazon Alexa og Google Home Assistant.

Motoriserte gardiner har en snor- og kjedefri betjening designet for å tilby det ultimate innen sikkerhet og bekvemmelighet. Dette gjør dem til det perfekte valg for barnerom.

"Beslutningen om PowerView® mørkleggende gardiner for vår datters soverom er nøye gjennomtenkt. Komfort og sikkerhet uten hengende snorer eller kjeder var en prioritet – noe vi ikke angrer et sekund på."

Elektriske gardiner på soverommet

19:00 – Til ro for natten

Har du en sunn kveldsrutine? Like viktig som morgenrutinen din er, er leggevanene dine avgjørende for kvaliteten på nattesøvnen.

Rekk opp hånden hvis du også er skyldig i skjermbruk før leggetid. De fleste av oss kan visst ikke unngå det. Eksponering for det blå lyset fra telefonen kan påvirke nattesøvnen negativt.

En artikkel fra Harvard Medical School bekrefter at: "Vi kan betale en høy pris for å bade i alt det kunstige lyset. Om natten setter lyset kroppens biologiske klokke ut av spill. Når døgnrytmen blir forstyrret, lider søvnen. Enda verre, forskning viser at det kan være en medvirkende faktor til kreft, diabetes, hjertesykdom og overvekt."

Skap ro i stua, hvor du slapper av etter en travel dag og gjør soverommet til et fristed før du når drømmeland. Å lukke gardinene om kvelden gir ikke bare fred fra omverdenen, det skaper også en mørkere sone der kroppen kan hente seg inn og få en god natts søvn.

Doble gardiner på soverommet Doble gardiner på soverommet

De beste tipsene for kveldsrutinen din:

 • Ikke spis for sent på kvelden
 • Slå på "ikke forstyrr"-funksjonen på telefonen
 • Reflekter over dagen, vurder en takknemlighetshetsdagbok
 • Sørg for at soverommet ditt er svalt og mørkt
 • Unn deg selv litt egenpleie, en god bok eller et varmt bad

Et mørkt soverom

Et mørkt soverom fører til en roligere søvn. Så når du velger soveromsgardiner, velg de med de beste mørkleggende egenskapene. Her har vi en hel side dedikert lystette gardiner – forhåpentligvis finner du idéer og inspirasjon.

PowerView® app for elektriske gardiner PowerView® app for elektriske gardiner

Hvorfor velge PowerView® automatisering?

 • Økt stabilitet og rekkevidde med Bluetooth 5.0
 • Betjen gardinene via appen når du ikke er hjemme
 • Lett å komme i gang og programmere scener for gardinene
 • Ny forbedret støysvak motor
 • Forbedret ekstern støtte via ekstern tilgang

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.