Slik får du et stilfullt kjøkken

  • 7. mai 2024
  • Anne Larsen
  • Tips, Velvære

Selv om kjøkkenet er et praktisk rom, trenger det ikke å se praktisk ut. De rette gardinene kan være like elegant som et maleri og samtidig ha flere smarte funksjoner.

Noen mener at kjøkkenet er boligens viktigste rom, og det er ikke helt feil. Vi tilbringer mange av ukens timer her – og derfor er innredningen viktig.

Likevel ender de dyre designerlampene og yndlingsmaleriene ofte med å henge i stuen frem for på kjøkkenet. Det er derimot mulig å gi kjøkkenet et estetisk løft, som også har en praktisk funksjon. Her er gardinene et godt sted å starte.

Spesielt slitesterke kjøkkengardiner

Når du ser deg om etter nye kjøkkengardiner, velg en vev som er fukt- og smussavvisende og som dermed holder seg fresh lengre. En gardin som enkelt kan tørkes av med en lett fuktet svamp eller klut får en stor tommel opp fra oss.

Sober grønn Duette® gardin i kjøkkenvindu Sober grønn Duette® gardin i kjøkkenvindu

Gjør en forskjell med den riktige lysmengden

De flotte Duette® gardinene fra Luxaflex® kan gjøre en kjempe forskjell for kjøkkenet ditt. Design og farger gir rommet et personlig touch, og med den intelligente PowerView® funksjonen kan du automatisk stille inn lysmengden så den passer perfekt til dine behov.

Vi tilbringer ofte mye tid på kjøkkenet, og nettopp derfor skal rommet ikke kun være praktisk, men også gjerne lyst og fint. Det kan du lett sikre med Duette® gardiner, da de kombinerer to vev i hver gardin, så du kan justere lysmengden så det passer til dine behov for både matlaging og fine stunder rundt middagsbordet med familie og venner. Vevets forskjellige tettheter gjør det mulig å skape den perfekte stemningen.

Med den smarte PowerView® funksjonen kan du også automatisk justere lysmengden, så det passer perfekt til dine behov i forskjellige situasjoner.

Skreddersydde gardinlengder løfter kjøkkenet til et ekstra nivå Skreddersydde gardinlengder løfter kjøkkenet til et ekstra nivå

Ting du bør vurdere når du velger kjøkkengardiner

  • Vanskelig å nå vinduet? Vurder automatiserte gardiner med for eksempel stemmestyring.
  • Problemer med innsyn? Persienner gir privatliv ved å vippe de horisontale lamellene en anelse.
  • Fuktig rom? Se etter fuktavvisende materialer som er enkle å rengjøre.
  • Vil du slippe inn mer naturlig lys? Vurder en florlett vev som myker opp og sprer naturlig lys i rommet.
  • Begrenset plass? Rullegardiner, Duette® og plisségardiner er nette gardinmodeller som tar minimalt med plass i vindusnisjen.
Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up Duette® gardin, modell Top Down/Bottom Up

Lysmengde vs. privatliv

Kjøkkenet er vårt sentrale rom i hjemmet, og det har ofte vinduer som vender mot enten gate, husets inngangsparti eller naboer. Derfor kan det være en utfordring å finne den rette gardinløsningen som både sikrer en behagelig og funksjonell lysmengde, og samtidig sikrer deg privatliv. Duette® kolleksjonens smarte Top Down/Bottom Up-modell gjør det mulig for deg å få både den rette lysmengden, og skjerme om privatlivet.

Når de rette gardinene er installert i kjøkkenet, kan du skape visuell harmoni ved å matche selve kjøkkenet og tilbehør til gardinenes farge. Dermed får det praktiske kjøkkenet et personlig preg som kan gi hverdagen et stilfullt løft.

Effektive kjøkkengardiner som fremhever innredningen Effektive kjøkkengardiner som fremhever innredningen

Bestill en digital brosjyre

Utforsk mulighetene og bli inspirert av våre skreddersydde gardiner.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernregler og vilkår for bruk gjelder.

Takk for din bestilling!

Snart har du din digitale brosjyre, fylt til randen med inspirasjon.