PowerView® motorisering

Tenk deg en verden der gardinene dine beveger seg etter dine behov, betjenes automatisk og gir en perfekt stemning i hjemmet både morgen og kveld.

Det er dette som er det fantastiske med PowerView® motorisering – du kan forhåndsinnstille gardinene til å plassere seg akkurat der du ønsker i vinduet på bestemte tidspunkt, via PowerView® app’en på din smarttelefon eller ditt nettbrett.

“PowerView® motorisering er smarte gardiner som gjør hverdagen litt enklere, helt enkelt!”

Gi oss 30 sekunder, så skal vi vise hva vi mener:


PowerView®

Valgfri styring: fjernkontroll eller mobiltelefon

Du kan altså velge om du vil styre gardinene via fjernkontroll, smarttelefon eller nettbrett. Noen i familien foretrekker kanskje fjernkontroll, mens andre heller vil bruke mobilen. Det er helt opp til hver og en. Du kan dessuten få en veggmontert fjernkontroll slik at du alltid vet hvor du har kontrollen!

“Vi oppfant ikke lyset, men vi har funnet en smartere og enklere måte å kontrollere det på. Uansett om du er hjemme eller ikke.”

PowerView® motorisering gjør hverdagen litt enklere...

La gardinene bli en viktig del av hjemmet og skap en unik atmosfære gjennom å styre lyset etter dine ønsker og behov. Du får funksjon og design av beste kvalitet når du velger gardiner med PowerView® – og når du er i gang er det vanskelig å se for seg et hjem uten!


Lurer du på om PowerView® motorisering er noe for deg? Her får du fem fordeler som garantert vil gjøre hverdagen litt enklere:

1. Fleksibel tidsinnstilling

Med en enkel forhåndsinnstilling betjenes gardinene automatisk – du trenger ikke en gang å være hjemme! Dessuten er PowerView® kompatibel med mange andre Home Automation system, i noen tilfeller direktestøttet og i andre tilfeller via API, for at du skal få mest mulig ut av ditt smarte hjem.

2. PowerView® App

At dine motoriserte gardiner kan kobles til en app gir deg muligheten til en enkel og smart betjening. Med PowerView® app’en kan du betjene gardinene nøyaktig etter dine ønsker og behov, både når det gjelder heving, senking eller vinkling av gardinene. Alt med ett enkelt touch på skjermen til din smarttelefon eller ditt nettbrett.

3. Enkel plug-in installasjon

Velg om gardinene skal være batteridrevne eller med strømforsyning. Begge alternativer er like enkle å installere selv. Steget til et hjem med Home-Automation har aldri vært enklere!

4. Sikkerhet i fokus

I tillegg til at du kan få hjemmet til å se bebodd ut når du ikke er hjemme, så er en gardin med PowerView® motorisering alltid et trygt valg. Systemet er helt uten kjeder eller snorer, som bidrar til et trygt hjem også for småbarn.

5. Et energieffektivt valg

Sist, men ikke minst så kan du velge å koble dine tidsinnstillinger til soloppgang og solnedgang. På denne måten kan du våkne til dagens første solstråler uten at du trenger å bevege deg ut av sengen. PowerView® app’en registrerer hvor du befinner deg og sørger deretter for å utnytte solens energi gjennom hele dagen.

Styr gardinene dine, uansett hvor i verden du befinner deg

Så klart kan PowerView® app’en gjøre mer for deg enn fjernkontrollen. Velger du å koble til RemoteConnect så kan du styre gardinene via app’en uansett hvor du befinner deg i verden. Ett enkelt touch via din smarttelefon eller ditt nettbrett, og du beveger gardinene opp eller ned, akkurat som om du var hjemme. Med andre ord, ditt hjem ser alltid bebodd ut!

Kostnad

Virker PowerView® motorisering som noe for deg, da er du kanskje interessert i å se hva det koster?

Les om hva PowerView® motorisering koster

Fakta om PowerView® motorisering

Til deg som vil vite mer om PowerView® motorisering før du besøker en forhandler så kan vi tipse om PowerView® - produktsiden. Her går vi litt mer i detaljer, som for eksempel i dette bildet av huset som viser hvordan alt henger sammen med PowerView®.

Du kan også lese mer om hvilke Home Automation system som er kompatible med PowerView®, spesielt interessant nå som hub 2.0 er her!