Fleksibel betjening med motor

Drømmer du om å styre gardinene dine fra sofaen? Det er lenge siden en gardin kun var til pynt og man ikke hadde annet enn manuell betjening. I dag har du muligheten til å velge motorbetjening til nesten alle gardiner, og til smarte hjem styrer du gardinene enkelt med mobiltelefonen. Du trenger ikke en gang å være hjemme!

PowerView® motorisering

Endelig kan du styre de motoriserte gardinene med PowerView® - et nytt smart system som gjør livet litt enklere. Med PowerView® setter du opp ulike stemninger og styrer gardinene i hele huset via din mobiltelefon eller ditt nettbrett. En eller flere på samme tid – det er kun opp til deg å bestemme. Du trenger ikke en gang å være hjemme! I tillegg kan du forhåndsinnstille tidspunkt eller la gardinene styres automatisk etter soloppgang og solnedgang.

Tidsinnstilling

I tillegg til PowerView® finnes det flere motorer med fleksibel tidsinnstilling som kan kjøre gardinene automatisk opp og ned, noe som gjør at det alltid vil se ut som det er folk hjemme, selv når du er på ferie.

Lys- og temperatursensor

En annen funksjon er å styre gardinene med lys- og temperatursensor; gardinene beveger seg automatisk for å beskytte møblene fra UV-stråler når solen skinner direkte på vinduet. Smart og effektiv UV-beskyttelse!

På dine vilkår

Hvordan gardinene styres er helt opp til deg å bestemme. Det finnes forskjellige fjernkontroller som kan styre gardinene hver for seg og/eller i grupper. Du kan også velge en veggmontert bryter eller å koble til et system slik at du styrer gardinene via en app fra mobiltelefon eller nettbrett.

Hvordan får gardinene strøm? Det vanligste er at motoren har strømforsyning eller batterier. Det passer spesielt bra i eldre hus der man kanskje ikke vil omringe seg med løse ledninger i tak og vegger. Batterimotoren bruker vanlige batterier, så du enkelt kan bytte selv når du trenger nye.

Følgende Luxaflex® gardiner fås med motorbetjening:

  • Duette® gardiner
  • Silhouette® gardiner
  • Plisségardiner
  • Lamellgardiner
  • Liftgardiner
  • Persienner
  • Trepersienner
  • Twist® gardiner
  • Rullegardiner


Ta Luxaflex®️ Gardinguide i 3 enkle steg >

Duette® gardin i kombinasjon med motorisert gardinskinne
Duette® gardin i kombinasjon med motorisert gardinskinne
Smart home motoriserte persienner
Smart home motoriserte persienner