Innred med vakre og skreddersydde loungegardiner

Hvem vil ikke innrede hjemmet sitt med den siste trenden, loungegardinen! Etter en tid med tomme og åpne vinduer vil vi nå ha lange, bølgende gardiner, gjerne fra tak til gulv. Og det er jammen noe helt spesielt med disse vakre foldene som gir rommet den mykheten som mange av oss lengter etter, akkurat som på hotell.

 • Luxaflex Gardinlengder og Gardinstang

  5 ulike gardinmodeller

  Nytt i Luxaflex® sortiment er nettopp gardinlengder og fra vår kolleksjon kan du velge mellom fem vakre gardinmodeller, avhengig om du vil innrede med en gardinstang eller gardinskinne. Den hvite gardinen på bildet heter Wisper og er sydd med Swingbånd for å lage den vakre loungegardinen. Blant de øvrige gardinmodellene finner du blant annet foldegardin og maljegardin.

 • Luxaflex Gardinlengder og Gardinskinne

  Skreddersydd, klar for opphenging

  Hver gardinlengde skreddersys etter dine mål, gardinmodell og stoff. Du får derfor et helt unikt gardinoppheng å innrede ditt hjem med. Glem tanken på for korte eller for lange gardiner til vinduene dine, en skreddersydd gardin fra Luxaflex® passer perfekt! Det sørger nemlig noen av våre erfarne og dyktige forhandlere for. Noen av dem tilbyr hjemmebesøk med både målservice og montering.

 • Luxaflex Gardinlengder

  Toppkvalitet, siden bare det beste er godt nok

  Kolleksjonen er håndplukket, siden bare det beste er godt nok. Du velger fritt og bredt fra en mengde ulike kvalitetsstoffer, fra tynne linstoffer til deilig velur. I kolleksjonen finner du også mørkleggende stoff, perfekt til soverommet hvis du foretrekker å sove i mørket. Samtlige stoffer er dessuten flammehemmende, som en ekstra trygghet. Når du har funnet ditt favorittstoff syr vi den opp til ønsket lengde og bredde.

 • Luxaflex Gardinlengder og Gardinskinne

  Gardinskinne på kjøpet når du bestiller nye gardinlengder fra Luxaflex®

  I mars og april måned får du en gratis gardinskinne når du velger å kjøpe nye gardinlengder fra vår vakre kolleksjon DePloeg by Luxaflex®.

Dele

Share on Twitter Share on Facebook Pin it Email to a friend

Finn en forhandler

Vi har forhandlere over hele landet. Velkommen til et av våre showroom.

Finn forhandler

Våre produkter

Med over 60 års erfaring, inspirerende design, nytenkende betjeningsmetoder og kvalitet kan vi tilby et komplett sortiment med målbestilte gardiner og solskjerming til vinduene dine.

Les mer
Velkommen til vår verden

Velkommen til vår verden

Følg oss i våre sosiale kanaler for tips og inspirasjon. Vi finnes på:

Facebook   Instagram

Luxaflex® Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt om produkter, trender og kampanjer.

Ved å melde deg på bekrefter du at du er enig i vår personvern policy.

Uante muligheter